MOVE - OTT стриминг платформа - MTEL - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

Член од
9 јануари 2021
Мислења
949
Поени од реакции
967
da, moze da gi ponudat istite paketi bez resiver i bez obvrzuvacki dogovor, iako i ova 30 dena free im e dobro za da proveris dali koci dali e ok, sigurno ke zemat mnogu korisnici sega
+500 денари без обврзувачки договор се цените на Моve TV платформата, ако не сакаш договор на неопределено.

Член од
13 ноември 2009
Мислења
338
Поени од реакции
181
da, moze da gi ponudat istite paketi bez resiver i bez obvrzuvacki dogovor, iako i ova 30 dena free im e dobro za da proveris dali koci dali e ok, sigurno ke zemat mnogu korisnici sega
Баш така,ако имаш проблем и не сакаат или не можат да ти го решат да можеш да ги откачиш,а не ти сам да бараш решенија за нивниот проблем....

Член од
21 ноември 2011
Мислења
1.466
Поени од реакции
804
+500 денари без обврзувачки договор се цените на Моve TV платформата, ако не сакаш договор на неопределено.
Добро ама вака се губи смислата на мове, поефтин од другите

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Последно уредено:
Член од
21 ноември 2011
Мислења
1.466
Поени од реакции
804
Од друга страна добро е што има избор за ИПТВ телевизија па секој со својата математика.
Сум ги пробал и моветв и а1 екслорер и задоволен сум од двата.
Квалитетот на сликата е друг муабет ама за парите тоа е.

Член од
21 ноември 2011
Мислења
1.466
Поени од реакции
804
Туку да ве прашам дали ви се случува далинското од тв-то да не е респонзивно на апликацијата за тв? Ми се деси 2-3 пати да стискам пример бројка 1 2 3 и да не мрда ништо...не е до далинското за све друго си работи без проблем

Член од
24 октомври 2021
Мислења
1.113
Поени од реакции
757
Од друга страна добро е што има избор за ИПТВ телевизија па секој со својата математика.
Сум ги пробал и моветв и а1 екслорер и задоволен сум од двата.
Квалитетот на сликата е друг муабет ама за парите тоа е.

nema sporedba Move so Xplore, interfejsot, brojot na kanali (plus site sportski besplatno)

Член од
21 ноември 2011
Мислења
1.466
Поени од реакции
804
Па спрема тоа што видов и кај мове и кај а1..мове ми делува подобро (интерфејсот), каналите во глобала секаде се исти (има варијации).
Баш направив списоци со канали од сите (а1, телеком, мове, неотел)

Член од
30 декември 2018
Мислења
80
Поени од реакции
10
Ima paketi na Mtel za 3 mobilni broja, internet i televizija site zaedno da se naprave ?

Член од
9 јануари 2021
Мислења
949
Поени од реакции
967
Ima paketi na Mtel za 3 mobilni broja, internet i televizija site zaedno da se naprave ?
Како одделни услуги само може, оптички интернет од Телко кој оди преку оптичката мрежа на Телекабел, Move TV и 3 мобилни броја по 500 денари месечно со 6GB интернет, неограничени разговори и 100 минути кон Телеком Србија мрежата.

Член од
12 јуни 2022
Мислења
1.178
Поени од реакции
536
Како одделни услуги само може, оптички интернет од Телко кој оди преку оптичката мрежа на Телекабел, Move TV и 3 мобилни броја по 500 денари месечно со 6GB интернет, неограничени разговори и 100 минути кон Телеком Србија мрежата.
Telekom Srbija globalno (MTEL Germany, Austria, Svajcarija, Srbija, Bosna, Crna Gora itn…

Член од
9 јануари 2021
Мислења
949
Поени од реакции
967
Mtel zona e kako LycaMobile niz eu? Od tuka mtel na mtel vo De, tie besplatvo/vo ramki na pretplatata ...
Мене на пример тоа би ми било позитивно, ако имаш некој роднина или пријател близок во тие земји каде што работи МТЕЛ ќе можете да разговарате бесплатно и неограничено. Јас сум направил грешка погоре, порано беше 100 минути, сега е неограничени интернационални разговори кон МТЕЛ мрежата. За пакетите, најмалиот пакет со 6GB интернет за обичен корисник би било океј, но само заради разговорите кон овие што се во странство, инаку истото е се како на А1 во однос на мрежа и покриеност

Член од
29 август 2008
Мислења
5.665
Поени од реакции
4.031
Мене на пример тоа би ми било позитивно, ако имаш некој роднина или пријател близок во тие земји каде што работи МТЕЛ ќе можете да разговарате бесплатно и неограничено. Јас сум направил грешка погоре, порано беше 100 минути, сега е неограничени интернационални разговори кон МТЕЛ мрежата. За пакетите, најмалиот пакет со 6GB интернет за обичен корисник би било океј, но само заради разговорите кон овие што се во странство, инаку истото е се како на А1 во однос на мрежа и покриеност
Jas imam 8 lyca broevi(site se nasinci od mk) niz eu/uk/usa i Australia, stavam 100ka za da zboruvam so niv bez seckajne bez alo alo ,me gledas me slusas ....itn

Kajgana Shop

На врв Bottom