Кико Д.
ULTRAS - way of life
Другарче искрено, колку и да е стар моторот, колку и да е возен за 150 евра АТВ тешко се наоѓа. Мене ми е сумлив, ама то е то.150 eur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Другарче искрено, колку и да е стар моторот, колку и да е возен за 150 евра АТВ тешко се наоѓа. Мене ми е сумлив, ама то е то.150 eur
Нездраво е толку да се сака предмет, послушај сега еден совет од мене.Да бачко али да го сакаш моторот како ја што го сакам и да му ја чистиш секоја капка уље на него и на крај да ми го земат мене ќе ме боли многу зошто после толку голема желба за атв конечно како-така земав. А што си у право за томосиве си у право
Имам бе женска пролет се женам али пуста љубов кон тој атвНездраво е толку да се сака предмет, послушај сега еден совет од мене.
ФАТИ СИ ЖЕНСКА
Ајдеее со среќа да ти еИмам бе женска пролет се женам али пуста љубов кон тој атв![]()
Фала фала па и на твоја главаАјдеее со среќа да ти е![]()
Фала ама рано ми еФала фала па и на твоја глава![]()
Woow, јака работа. Извози го еднаш по салам кал, и џабе си го чистел. Башка, ако дајш 100 денари на перална, ќе ти го измијат. Така да немора да чистиш 2 недели со крпа.Да бачко али да го сакаш моторот како ја што го сакам и да му ја чистиш секоја капка уље на него и на крај да ми го земат мене ќе ме боли многу зошто после толку голема желба за атв конечно како-така земав. А што си у право за томосиве си у право