Мотивација за нови победи!

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
Euro.jpg

Ете тоа ме инспирира највеке!ligi

Што е она што ве мотивира за нови успеси?
Што е она што ве тера напред?
Што ви дава сила и желба за нови успеси?
Може ли еден збор „БРАВО“ да биде доволен?
Дали сте од оние луѓе кои буквално се „гладни„ за постојани победи, постојано „жедни„ за нови успеси?
Имав мотивација,ме занимаше медицината и сакав да знам што има во нас , во нашето тело , каква машина сме воопшто ние луѓето, со сето тоа идев напред.Напред ме тераа и моите родители , подршка имав во се. Сила и желба за нов успех црпам моментално од љубота , мојата љубена е горда на мене . Браво не ми е доволно , доволно ми е кога сум награден за сето тоа платата ми дава потик за поголем успех . Гладен не сум за успех,а жеден за повеќе успех сум ДА . :kesa:

Sekogas se trudam da bidam vo se ,se podobra i podobra,najgolema motivacija mi se doma moite

Единствена мотивација која успева кај мене е само некој успех претходно што сум го остварила и тоа ми е поттик за уште успеси понатаму.Се друго...пиши пропало.

Волја во себе,голема самодоверба и глад за нови победи и успеси.Ниту громогласни аплаузи или браво не е тоа потребното што ми треба иако добро ке ми дојдат пофални зборови,сепак тоа што го кажав на почеток ке ми биде потребно за мотивација и секако најблиските да бидат покрај мене тој период:pipi:

--- надополнето ---

Кога сум омаловажуван и потценет.

Со ова се согласувам.Многу пати сум била потценета и омаловажувана и тоа да биде една од причините да ми биде мотивација да успеам и да докажам дека многу можам да стигнам далеку и да успеам во моите цели.

Што е она што ве мотивира за нови успеси?
Што ме мотивира? Па веројатно, мојата психа, мојот начин на размислување. Сакам да бидам некоја, сакам да имам цврсти ставови, сакам да бидам јас, сакам да бидам успешна во секој план на животот.

Што е она што ве тера напред?
Самата јас. Всушност, надежта за подобро утре. Надежта, дека се ќе биде розово.

Што ви дава сила и желба за нови успеси?
Сила за нови успеси добивам по некој пад, па добивам сила да се кренам и да успеам.

Може ли еден збор „БРАВО“ да биде доволен?
Браво за мене е голем збор. И да доволен е да ме поттикне.

Дали сте од оние луѓе кои буквално се „гладни„ за постојани победи, постојано „жедни за нови успеси?
Не сум гладна ниту жедна ни за постојани победи ни за нови успеси. Но секогаш сум спремна на се.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom