Мореее децава

• Креатор на темата Креатор на темата Saber Rider
  • Време на започнување Време на започнување
Мех? Не ви се допаѓа?!
Тоа што ние никогаш нема да го направиме (ние, вие.. без разлика) не значи дека не е симпатично. :cool:
Колку и да е аматерско, мене баш ми е слатко. :pipi:
Таман си е возраста за храброста да се направи ова. (y)

„Не уживав многу во сексот, ама го направив зошто сакав нему да му биде убаво и да ме засака повеќе“ - вистинска изјава на 13-годишно девојче.

Е што ти се хормони. :)
Инаку секоја чест за храброста на дечкото.

Не верувам дека у 8мо одделение овие сфаќаат колкава е тежината на „Те сакам“... али ај, нека има љубов... :)
Јас во 8мо одделение уште жмурка играв. Али денешниве деца....Сеа дури ми е јасно зошто рано се земаат сите.

Затоа треба родителите да преземат мерки децата поише да гледаат полат,а помалце саваш..

За некои потегов можеби е пример за романтичност и искреност но мене ми е пример за глупирање на дечиштава што не знаат веќе од бес што да прават. Следно за неколку години - брак ќе си нудат во основно. Не го тупете дека времињата се менуваат блаблабла, тие нека се менуваат али мора да има некоја граница. Сфашта...

Тоа е преголемиот либерализам. Ќе искусат се` до 15 и после ги пука депра и не знаат шо со себе, па експериментираат на нешто јаче. Не е се` до исполнувањето колку до самата желба. Тоа што никогаш нема да го сфатат децата.

Се глупира бре, не дека нешо ја сака многу :) Сега е башка главен у школо, и ако „раскине“ со оваа на лагер ја има цела женска популација од О.У. Горгија Пулевски ( таа ли беше )

Ќе се кае за некоја година :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom