Море или eзеро?

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Каде се осеќате подобро?

• Вкупно гласачи
    67
Преферирам море, плажа со ситен песок, посебно некоја "дива" плажа на некое егзотично место, маска и пераи и уживанција:rolleyes:

Море, малку покрупен песок или ситни камчиња и тиркизна вода....лепота

Никогаш не сум сакал а и бањал во езеро. За мене море си е море, и така ќе остане.

река <33
:D :D

шала на страна :)

море си е море ..
ако се има можност, нема големо двоумење помеѓу море и езеро .. во суштина, цените во Охрид, и Бг. да не речам се исти ;)

...потполно се сложувам, дури би требало да се има посебни купачи за пливање (едноделни) да се покријат некои делови кои после треба со други купачи (бикини, танга) да бидат на отворено да се исунчат и никогаш со водени купачи на себе, ма колку пати влезам во море на ден други брзоптезно облекувам, затоа имам голема колекција на купачи! :LOL:

Море е многу пати подобро и поздраво. Не дека езерото е многу лошо.

Бев после кој знае колку години во Охрид на езеро пливав и многу ме нервира што има крупни камења кога влагаш во езерото.
Морето бидејќи е солено мислам дека повеќе те држи на површината, немаш чувство како да ќе потонеш. Солта ја зголемува густината на водата.

За плажи на езеро особено Охрид нема песочни плажи со таков ситен песок. Повеќето се тревници и камења. Тоа искрено ме нервира.

Сепак Охрид пријатно ме изненадува дека има добро уредени плажи и места.

Последно уредено:
Back
На врв Bottom