MONTE-CARLO ROLEX MASTERS 2016

• Креатор на темата Креатор на темата Red John
  • Време на започнување Време на започнување

Со колку % од своите сили Новак ќе го освои турнирот

• 50%

Гласови: 5 9,4%
  • 60%

Гласови: 3 5,7%
  • 70%

Гласови: 6 11,3%
  • 75%

Гласови: 6 11,3%
  • 80%

Гласови: 5 9,4%
  • К**ур ќе освои Новак.

Гласови: 28 52,8%

• Вкупно гласачи
    53
Статус
Затворена за нови мислења.
Mnogu mi se dopagja anketata :D

А уствари како ќе знаеме кој дал точен одговор на анкетата по завршувањето на турнирот?

А уствари како ќе знаеме кој дал точен одговор на анкетата по завршувањето на турнирот?

Ќе направиме нова анкета.

Дали го дадовте точниот одговор на претходната анкета?

Ќе направиме нова анкета.

Дали го дадовте точниот одговор на претходната анкета?

Едина солуција би било тоа. Или пак @undercover да не просветли, али тој може да исфрли и доста низок процент па да се крене тука војна:D

p.s. После подолго време на аватар се враќа Рафа, слика од 2010 Монте Карло, поминаа 6 години од турнирот каде изгуби само 14 гема. Вака поминаа тогаш неговите маченици :
De Bakker 6-0 6-1
Berrer 6-1 6-0
Ferrero 6-4 6-2
Ferrer 6-2 6-3
Verdasco 6-0 6-1
Па ајде да ја демантираме анкетата. Vamos RAFA! :cool:

Ovoj Bedene nekako poopasno mi deluva od Dzumhur[DOUBLEPOST=1460425066][/DOUBLEPOST]potencijalno iznenaduvanje ,Garsija Lopez vs Fed[DOUBLEPOST=1460425169][/DOUBLEPOST]
Едина солуција би било тоа. Или пак @undercover да не просветли, али тој може да исфрли и доста низок процент па да се крене тука војна:D

p.s. После подолго време на аватар се враќа Рафа, слика од 2010 Монте Карло, поминаа 6 години од турнирот каде изгуби само 14 гема. Вака поминаа тогаш неговите маченици :
De Bakker 6-0 6-1
Berrer 6-1 6-0
Ferrero 6-4 6-2
Ferrer 6-2 6-3
Verdasco 6-0 6-1
Па ајде да ја демантираме анкетата. Vamos RAFA! :cool:
kur ke osvoi Rafa , 100 % ,:-)

Последно уредено:
Бре бре, сите сакаат Новак да освои кур, ебате педерите. :D
Иначе Бедене е екстремно лош играч, чудо треба да се деси да освои више од 3-4 гема.[DOUBLEPOST=1460463041][/DOUBLEPOST]Енди Мареј :kafence::kafence::kafence:

Последно уредено:
Мареј е резил од епски размери..

Супер е, немој така.
Најголемиот конкурент на Џовак, нели го знаеш? И процентуално и математички и статистички, најмногу дуели изиграл Џокович против него и затоа најголема конкуренција му бил, какви Фед и Надал.

Дамир Надал.

Вие двајцата да му се фатите на Мареј. :kuracc:

Meanwhile, на патиките на Симон беше испишан датумот 13.04.2016, еве сега и на патиките на Федерер истото, веројатно утре и Рафа ќе носи патики со истиот датум. Тоа е датумот на последната утакмица на Коби во кариерата. Каков потег на Најк :cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

Бре бре, сите сакаат Новак да освои кур, ебате педерите. :D
Иначе Бедене е екстремно лош играч, чудо треба да се деси да освои више од 3-4 гема.[DOUBLEPOST=1460463041][/DOUBLEPOST]Енди Мареј :kafence::kafence::kafence:
Na Novak mozat samo za kur da mi SE fatat.

Meanwhile, на патиките на Симон беше испишан датумот 13.04.2016, еве сега и на патиките на Федерер истото, веројатно утре и Рафа ќе носи патики со истиот датум. Тоа е датумот на последната утакмица на Коби во кариерата. Каков потег на Најк :cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

Не верувам еден елитен спортист како Симон да го направил ова.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom