Ipsissimus
P.I.
А Мики е светлината на светот и заедно со Зоте, ќе им ги отворат очите на луѓето.Тие се слуги на Ѓаволот. Сите што не се православни рисјани се слуги на Ѓаволот.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А Мики е светлината на светот и заедно со Зоте, ќе им ги отворат очите на луѓето.Тие се слуги на Ѓаволот. Сите што не се православни рисјани се слуги на Ѓаволот.
А Мики е светлината на светот и заедно со Зоте, ќе им ги отворат очите на луѓето.
Дај посочи еден единствен пример каде некој бил убиен од шаолин монах.[DOUBLEPOST=1456151847][/DOUBLEPOST]...а да бидеш дебил и празноглав, за да не ти текне дека способноста за убивање со голи раце е бесмислена, без нејзино конкретно користење...
Среќа наша невидена што го имаме Мики.Не баш. Мики е светлината, а Зоте верува во реинкарнација, па и тој е слуга на Ѓаволот.![]()
Дај посочи еден единствен пример каде некој бил убиен од шаолин монах.
Важи: а ти ќе ми ја посочиш логиката и потребата да се биде спремен за убивање, а спремноста за убивање да биде цел сама за себе...
Не баш. Мики е светлината, а Зоте верува во реинкарнација, па и тој е слуга на Ѓаволот.![]()
За ова логично е одговор да бараш од твоите православни браќа кои благословуваат војски и оружја.
шо мисли твојата „премудрост„, дали го навредив Magus со погорната реченица?
Уште немаш абер од чичко Гоогле за злоделата на шаолин монасите ?Важи: а ти ќе ми ја посочиш логиката и потребата да се биде спремен за убивање, а спремноста за убивање да биде цел сама за себе...
Посочена ти е, еве ти реприза, бидејќи како што гледам од еднаш тешко да укапираш:Важи: а ти ќе ми ја посочиш логиката и потребата да се биде спремен за убивање, а спремноста за убивање да биде цел сама за себе...
Еден од десетте заповеди што нели треба да ги следиш гласи: Не сведочи лажно! Повели посочи еден единствен пример каде шаолин монах убил некого!Пошто за разлика од вашето празнославие, тие вклучиле и пракса, па увиделе дека духот и телото се во взаемна врска, па со одржување на телото во топ форма преку тренинзи, паралелно го олеснуваат и духовниот раст!
Да, е навредливо. А ваму се жалиш и пискаш затоа што некој наводно ти го навредил православието ако пишал за прашања кои немаш г’з да одговориш или пак немаш појма.Ставро,
а бе чудна работа, мајката: секогаш кога нешто те прашувам, ти фаќаш друг правец на муабетот...
Е ми оти така?...[DOUBLEPOST=1456153176][/DOUBLEPOST]
Неписменлакот ти продужуе...
@Атеист ,
шо мисли твојата „премудрост„, дали го навредив Magus со погорната реченица?
Да, е навредливо. А ваму се жалиш и пискаш затоа што некој наводно ти го навредил православието ако пишал за прашања кои немаш г’з да одговориш или пак немаш појма.
Не видов ниеден вулгарен или навредлив збор на таа тема да напише, а твојот вокабулар изобулува со такви. Биди барем реален кога ти ги навредуваш другите, тоа и да го видиш. Како би било да си го видиш сопствениот неписменлак? Ем појма немаш за шаолините, ем јадеш бурек.
А си се потпишал поставувач на неодговорени прашања. Смени си го тоа во неодговарач на поставени прашања. Повеќе ќе ти личи.
Да, вака од страна, мислиш од твоја страна.Абе мoдерaтoр, вaкa oд стрaнa гледaнo се дoбивa впечaтoк декa си мaќеa зa верниците, a мaјкa зa бoгoбoрците.
п.с. дaј бе oдбaнирaјте гo гурџи, дa зaживее фoрумскиoт дух![]()
Кој се тие богоборци? Дај образложи.Абе мoдерaтoр, вaкa oд стрaнa гледaнo се дoбивa впечaтoк декa си мaќеa зa верниците, a мaјкa зa бoгoбoрците.
п.с. дaј бе oдбaнирaјте гo гурџи, дa зaживее фoрумскиoт дух![]()
Да, вака од страна, мислиш од твоја страна.
Што се однесува до мене, тој посочениот лик јас би му дал 3 животна забрана за пристап на секој можен форум, ама не е до мене. На погрешна адреса се обраќаш. Имаш админи таму поднеси петиција.
Кој се тие богоборци? Дај образложи.
Тогаш кажи си - Гледано од страна на Мики или од наша страна, а не гледано "од страна".Сите oстaнaти.