Монах

• Креатор на темата Креатор на темата mickey mouse
  • Време на започнување Време на започнување
Тие се слуги на Ѓаволот. Сите што не се православни рисјани се слуги на Ѓаволот.
А Мики е светлината на светот и заедно со Зоте, ќе им ги отворат очите на луѓето.

А Мики е светлината на светот и заедно со Зоте, ќе им ги отворат очите на луѓето.

Не баш. Мики е светлината, а Зоте верува во реинкарнација, па и тој е слуга на Ѓаволот. :icon_lol:

...а да бидеш дебил и празноглав, за да не ти текне дека способноста за убивање со голи раце е бесмислена, без нејзино конкретно користење...
Дај посочи еден единствен пример каде некој бил убиен од шаолин монах.[DOUBLEPOST=1456151847][/DOUBLEPOST]
Не баш. Мики е светлината, а Зоте верува во реинкарнација, па и тој е слуга на Ѓаволот. :icon_lol:
Среќа наша невидена што го имаме Мики.

Дај посочи еден единствен пример каде некој бил убиен од шаолин монах.

Важи: а ти ќе ми ја посочиш логиката и потребата да се биде спремен за убивање, а спремноста за убивање да биде цел сама за себе...

Важи: а ти ќе ми ја посочиш логиката и потребата да се биде спремен за убивање, а спремноста за убивање да биде цел сама за себе...

За ова логично е одговор да бараш од твоите православни браќа кои благословуваат војски и оружја.

Ставро,

а бе чудна работа, мајката: секогаш кога нешто те прашувам, ти фаќаш друг правец на муабетот...

Е ми оти така?...:sneaky:[DOUBLEPOST=1456153176][/DOUBLEPOST]
За ова логично е одговор да бараш од твоите православни браќа кои благословуваат војски и оружја.

Неписменлакот ти продужуе...

@Атеист ,

шо мисли твојата „премудрост„, дали го навредив Magus со погорната реченица?

Мики не го масирај Атеист еве јас ќе ти кажам - не ме навреди. Не знам што ти е филмот.

П.С. Јас да не те навредив нешто?

Уште немаш абер од чичко Гоогле за злоделата на шаолин монасите ?

Посочена ти е, еве ти реприза, бидејќи како што гледам од еднаш тешко да укапираш:
Пошто за разлика од вашето празнославие, тие вклучиле и пракса, па увиделе дека духот и телото се во взаемна врска, па со одржување на телото во топ форма преку тренинзи, паралелно го олеснуваат и духовниот раст!
Еден од десетте заповеди што нели треба да ги следиш гласи: Не сведочи лажно! Повели посочи еден единствен пример каде шаолин монах убил некого!

Ставро,

а бе чудна работа, мајката: секогаш кога нешто те прашувам, ти фаќаш друг правец на муабетот...

Е ми оти така?...:sneaky:[DOUBLEPOST=1456153176][/DOUBLEPOST]

Неписменлакот ти продужуе...

@Атеист ,

Да, е навредливо. А ваму се жалиш и пискаш затоа што некој наводно ти го навредил православието ако пишал за прашања кои немаш г’з да одговориш или пак немаш појма.
Не видов ниеден вулгарен или навредлив збор на таа тема да напише, а твојот вокабулар изобулува со такви. Биди барем реален кога ти ги навредуваш другите, тоа и да го видиш. Како би било да си го видиш сопствениот неписменлак? Ем појма немаш за шаолините, ем јадеш бурек.
А си се потпишал поставувач на неодговорени прашања. Смени си го тоа во неодговарач на поставени прашања. Повеќе ќе ти личи.

Последно уредено:
Да, е навредливо. А ваму се жалиш и пискаш затоа што некој наводно ти го навредил православието ако пишал за прашања кои немаш г’з да одговориш или пак немаш појма.
Не видов ниеден вулгарен или навредлив збор на таа тема да напише, а твојот вокабулар изобулува со такви. Биди барем реален кога ти ги навредуваш другите, тоа и да го видиш. Како би било да си го видиш сопствениот неписменлак? Ем појма немаш за шаолините, ем јадеш бурек.
А си се потпишал поставувач на неодговорени прашања. Смени си го тоа во неодговарач на поставени прашања. Повеќе ќе ти личи.

Абе мoдерaтoр, вaкa oд стрaнa гледaнo се дoбивa впечaтoк декa си мaќеa зa верниците, a мaјкa зa бoгoбoрците.:свиркам:

п.с. дaј бе oдбaнирaјте гo гурџи, дa зaживее фoрумскиoт дух:D

Абе мoдерaтoр, вaкa oд стрaнa гледaнo се дoбивa впечaтoк декa си мaќеa зa верниците, a мaјкa зa бoгoбoрците.:свиркам:

Да, вака од страна, мислиш од твоја страна.
Што се однесува до мене, тој посочениот лик јас би му дал 3 животна забрана за пристап на секој можен форум, ама не е до мене. На погрешна адреса се обраќаш. Имаш админи таму поднеси петиција.

Кој се тие богоборци? Дај образложи.

Да, вака од страна, мислиш од твоја страна.
Што се однесува до мене, тој посочениот лик јас би му дал 3 животна забрана за пристап на секој можен форум, ама не е до мене. На погрешна адреса се обраќаш. Имаш админи таму поднеси петиција.

Ех сеa aдмини петицијa. Ти си нaшиoт чoвек:)

п.с. мнoгу сериoзнo ми делувaш, кaкo зa вaкoв пoдфoрум[DOUBLEPOST=1456157455][/DOUBLEPOST]
Кој се тие богоборци? Дај образложи.

Сите oстaнaти.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom