Мојот најголем грев

• Креатор на темата Креатор на темата Џ.
  • Време на започнување Време на започнување
Со братучед ми коа бев мала имавме едно маче...Му ја извадивме душата.
Го фрлавме од втори спрат,го теглавме за опашка а на крај го боцкавме со игли ( го пирсавме :pos2:)
И уште ми е мака за мачето...грехче

Со братучед ми коа бев мала имавме едно маче...Му ја извадивме душата.
Го фрлавме од втори спрат,го теглавме за опашка а на крај го боцкавме со игли ( го пирсавме :pos2:)
И уште ми е мака за мачето...грехче
Треба да си мрднат за да правиш такво нешто. Замисли си на тебе да ти прават така, да те фрлаат од 2 спрат, да те пирсаат, да те тегнат за коса...Убаво а?
Но сепак добро е што се каеш..
Поздрав

И го украдов дневникот на една другарка у 7 одд.И се разбира цело одделение го читаше:):)

Имам УБИЕНО!
Пред пет шест години направив ужасна работа. Никад не сум бил толку злобен како тогаш. Имав лош ден. Притиснат од повеќе работи. Бев хаотичен, нервозен и немав на кого да се истурам. Се додека одев по патот и налетав на еден полжав пред мене. уффф ( во моментов солзи ми течат) Од ништо и никаде мртво ладно го згазнав кутриот полжав кој се влечеше сигурно цел ден само за да ја премине улицата и да ја одмори душичката. Го згазнав и се понашав ко тоа да е најнормално нешто. Седнав дома и почнав да плачам поради тоа што уништив ладнокрвно еден живот! Цела година бев у депресија. Цела година ништо не сум шмекал од тага!...си реков..Господ ќе ме казни некој ден за ова.
леле пак се расплакав ај у пичку матер да ти ебам животот...

-како мала многу фрлав желки од високо...сеа ми е жал:(
-во 6 одд скршив џам во една училница...сакав друг да ударам али каменот удри во џамот...не ми е жал:vozbud:
-На учителката во 7 одд и ставив лепак под стол и се залепи...али не ме открија...не ми е жал:vozbud:
-во 8 одд имам натепано машко,не беше детето криво али едноставно коа ке го видев дента ми се расипуваше...малку ми е жал:kesa:
- имам истурено врел чај врз...на еден дечко...си го заслужи...уопште не ми е жал:nenene:
има уште само да ми текне:pos2:

-како мала многу фрлав желки од високо...сеа ми е жал:(
-во 6 одд скршив џам во една училница...сакав друг да ударам али каменот удри во џамот...не ми е жал:vozbud:
-На учителката во 7 одд и ставив лепак под стол и се залепи...али не ме открија...не ми е жал:vozbud:
-во 8 одд имам натепано машко,не беше детето криво али едноставно коа ке го видев дента ми се расипуваше...малку ми е жал:kesa:
- имам истурено врел чај врз...на еден дечко...си го заслужи...уопште не ми е жал:nenene:
има уште само да ми текне:pos2:

Ееее тоа кај нас у маало беше атракција порано!:)

јас не сум некој лош човек... ама на сите се случува да згрешат... јбг грешки сме лиѓе праиме :)
Иначе јас мислам дека најлошата работа што сум ја напраил беше пред едно десетина години кога на братучетка ми и го тргнав столот пред да седне... абе незнам како лупна лом... иначе не ми беше тоа целта јас само малце сакав да ја сецнам божем ама столот летна ... јбг тоа е кога гледаш многу цртани ко дете...

И го убив петелот на баба,коа бев мал.
Пет дена живеев у страв дека ќе горам у пеколот.
После тоа петдневно премрежје,заклучив дека не е исплатливо да праиш злобни работи на другите,оти задоволството шо го носи тоа е неспоредливо помало од грижата на совест шо ќе ја јадеш подоцна.
Оттогаш си праам злобни ствари само на себеси:pipi:

Играјќи си со другарка ми индијанци и каубојци и палевме весници,застанавме до една канцеларија каде беше отворен прозорот и да фрлам со весникот по неа,по грешка го фрлив во канцеларијата...Избегавме одма....
Подоцна дојде пожарна и гасеше,леле среќа не беше изгорена до темел,само бирото,со завесите и ситници некои....
со месеци не сум можела да се соземам...Ама после собравме пари и пак начекавме отворен прозор и им фрливме 1000 денари (гревови мислевме дека со нив можат се да попраат :pos2:).И после ни се смирија душичките...:vozbud:

:wink:Како мала низ двор ми поминувааа мачки и бидејки една нон-стоп ми влегуваше дома ресшив да ја начекам у двор и така милно си ја повикав и и истурив ВРЕЛА ВОДА...некако се накостреши целата :vozbud:и ја снема ,може едно пола година не ми помина у двор...:baeh:.........................................а за заебавње по телефони не сум се каела никогаш,само што ми било жал и глеавме да не вртиме по стари луѓе:toe:

...............А да и еднаш исто као мала а сестра ми бебе нешто си играв со нејзе, а ја за тоа време си пиев лимонада и се разбира ја со пилешки мозок и истурив од лимонадата и сестра ми почна да вришти............... =)

У ОЧИ ЗАБОРАВИВ ДА НАПИШАМ :s

Изгазив маче пред 2-3 недели со колата... Многу ми е криво. Наеднаш рипна од контејнер со ѓубре, дур да завртам, отиде, за греота. Од сега пазам на тоа место има 3-4 контејнери и полно е со мачки.

Ви благодарам,колеги,добри луѓе,што одлучивте да споделите нешто со мене.
Сега е мојот ред.Јас имам да споделам нешто со вас.
Денеска секако се каам,но тогаш немав избор.Бев притиснат.Го изгубив она златно трпение.Едноставно се’ живо ме нервираше.

А и знам дека не би сакал да повторам нешто тооооолку ужасно штоги прави вашите (не)згоди да изгледаат мнооогу подобро.
Еднаш бев изречител на смртна пресуда.Да,смртта мене ме искористи како орудие за да одземе нечиј живот.И плачам,и сега плачам.А кој сум јас пак да суди за живот?Кој сум јас да ја одземе мајката на некое семејство???

Се случи вака...
Седев ја пред телевизор онака у сабота и гледав фудбал.Беше мрачно.Темни облаци се беа обвиле на небото и како да навестуваа дека ќе се случи невидена трагедија.Бев изнервиран (на нашки у курац) мнооогу.
И онака требаше да одам на работа во судница.
И пред да излезам пред мене ...ззззз...профуче една мува,и ја си викам абе ајде мува,кога треба да судам.
И онака како шо бев изнервиран она накај мене,ја накај неа,очи у очи,борбата траеше 5 секунди.Храбро ја грабнав со раката и ја задавив.

Тоа беше.Жал ми е.Да ти ебем денот....сеа не мож да се смирам од липање

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom