Мојот фрижидер мора да има...

• Креатор на темата Креатор на темата Sungerot Bob
  • Време на започнување Време на започнување
Пиво :) А освен пиво намаз или тартар сос и некој тип на сувомеснато на пример печеница. Незнаев колку неможам без месо доека не стигнав во ситуација да не го видам 3 дена. Мислев ќе умрам од млечни производи само :pos:

@Anco е баниран од тема, а останатите ако тргнат по нозете на Анчо ќе поминат исто.

До пред два месеца еден од оброците во денот ми беше сендвич, и must have во фрижидерот беа: чајна, кашкавал ајдамер, неколку овошни јогуртчиња, сардини, паштета, сок и нешто за мачкање.
Сега за доручек почнав да јадам житарици и со оглед на тоа што останатите само ручек јадат дома: салама ама ради реда, млеко, сардина, овошни јогурти, сок.

Кечап, јајца, сирупи, маргарин, некои туршии/пинџури и манџата од вчера.

Вода.Алкохоли.Сувомеснато.Млеко и млечни преработки.Спонзори ми се Проаква, Здравје Радово, Млекара Тетово, Златен Даб, МИК Св.Николе, Лашко, локални лозари од Охридско и други.Пукни Вучиќу!

Mлеко, сирење + сувомеснато и овошје

@Anco е баниран од тема, а останатите ако тргнат по нозете на Анчо ќе поминат исто.
Згрешив,да се извинам.
Сликата беше за друга намена(за групата Студени нозе,а бидеиќи тие денови немаше снег па ми текна така да гласам со таа слика-фрижидер=студено + нозе.
--------------------------
Е сега да кжам,за летно време се однесува ова: МОРА ДА ИМА ладна лубеница.
Обавезно,и не заборавам да купам,а кога се враќам од работа втора смена веднаш се фаќам за фрижидерот и ладната лубеница. Грозје исто така,кога го има,еве сега го има доста на пазариве и е евтино 30 денари-бело,малку потемнето но е доста добро.
Јаболка не се десило да немам,но ретко ги ставам во фрижидер,а праските да таму се.
Порано многу правевме сладолет-пудинзи-еклери но сега ретко или никако.

МораШе да има: врат, кашкавал, маслинки,мајонез, кечап, туна, зденка, маргарин, павлака, паштета, чајна, кулен, кока кола и нешто благичко нормално:icon_lol:
А сега, мора да има: овошје, зеленчук, сирење, павлака, маслинки, јогурт ии тоа :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom