Моја лага

• Креатор на темата Креатор на темата frose94
  • Време на започнување Време на започнување

Лажам..

• Вкупно гласачи
    34
  • Гласањето е завршено на .
Член од
5 февруари 2012
Мислења
54
Поени од реакции
14
Инспирирана од темата: „Паметните лажат?“ (http://forum.kajgana.com/threads/Паметните-лажат.59487/page-7#post-4885614) помислив дека поинтересно е да ги споделиме последните,најинтересните,нај(без)опасните лаги..За која лага највеќе сте се покајале, зошто? Што кога ве фатиле во лага? :) Ајде “лажгови“ откријте се :icon_lol:

41815_341092035549_1791_n.jpg
imgres
lies_by_songoftheday-d3c2m0o.jpg

Јас последно го излажав татко ми дека физичко ми става неоправдани за да ми купи нови старки зошто старите не се веќе во возна состојба. Инаку ако чекав може за Велигден ќе добиев нови :)

Повеќето луѓе лажат за свои потреби. како и јас :D:sneaky:

Инспирирана од темата: „Паметните лажат?“ (http://forum.kajgana.com/threads/Паметните-лажат.59487/page-7#post-4885614) помислив дека поинтересно е да ги споделиме последните,најинтересните,нај(без)опасните лаги..За која лага највеќе сте се покајале, зошто? Што кога ве фатиле во лага? :) Ајде “лажгови“ откријте се :icon_lol:

41815_341092035549_1791_n.jpg
imgres
lies_by_songoftheday-d3c2m0o.jpg

Јас последно го излажав татко ми дека физичко ми става неоправдани за да ми купи нови старки зошто старите не се веќе во возна состојба. Инаку ако чекав може за Велигден ќе добиев нови :)

па не морало многу да чекаш за една недела е Велигден, не морало да лажеш :)

А замислете како би изгледал светот без лаги, кога човекот не би знаел што е тоа лага и како се лаже?
Јас си подлажнувам понекогаш, така за ситниши, зависи од расположение.

Па светот без лаги можеби би бил добар ама веројатно не и интересен. Сепак јас претпочитам да не лажам..
--- надополнето: 5 април 2012 во 12:08 ---
па не морало многу да чекаш за една недела е Велигден, не морало да лажеш :)[/quote]
Па ти буквално си ме сфатил..јас си ги купив пред еден месец :))

Се трудам скоро секогаш да ја кажувам вистината затоа што така не сум приморан да ги памтам некој работи кои сум ги излажал.

Јас не лажам никогаш

ретко кажувам лаги, а и кога кажувам лаги, велам дека не се лаги туку само се снаоѓам :D

Лажам кога нема друг начин да се извадам од некоја ситуација... Никад не ме фатиле, а не памтам ни да сум се покајала за некоја лага. Во главно тоа се некои ситни лаги, ептен ретко за нешто посериозно...

Секако,лагата понекогаш е подобра од вистината,подобро да лажеш за сериозни работи што ако ја кажеш вистината ке повредиш некого отколку да лажеш за ситници и да бидеш запаметен како таков.

Не лажам, само не ја кажувам целата вистина ;)

Никој не лажат,едноставно никој не ја кажува вистината ;)

Досега никогаш не сум излажал за нешто големо. Е, сега кога веќе ме прашуваат за тоа што не треба (не сакам) да го знаат нормално дека ќе излажам. ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom