Модни совети/предлози/сугестии/прашања (Каде може да најдам?)

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Kade mozam da najdam nesto vaka??
il_fullxfull.421847683_adyn.jpg
images
UDU2Ny0xMjMwMDMuNDExMjc1.jpg
Lil-Kim-Sucker-Free-Philipp-Plain-Crystal-Rock-Jacket-Jean.jpg
THOOO-Women-font-b-Rock-b-font-font-b-Punk-b-font-Rivets-BLACK-Studded-Blazer.jpg

Некој совет каде можам да најдам добри фармерки ама за xxl не дека сум дебел :D, ама нозете ми се развиени и никако да најдам фармерки добри за мене, сите се тесни у п.м во голема невојла сум

Совет за чевли (нешто слично на Planika, но поприфатливо со цена), гледав во Спорт М слични како на Планика со Вибрам (гризли или некако така се викаа) 5200денари. Во Peko има гледав некои италијански 3700 и 4300 али незнам како се со квалитет. Во аутлет во Борис не сум бил, ако имате некој разгледано мислење?

Kade niz sk moze da se najdat kvalitetni patiki ama eftini?
Види Борис Трајковски , има знам нешто за патики ,секогаш има евтини ,се наоѓа по нешто,а не се многу солени цените :)

Некој совет каде можам да најдам добри фармерки ама за xxl не дека сум дебел :D, ама нозете ми се развиени и никако да најдам фармерки добри за мене, сите се тесни у п.м во голема невојла сум

Вчера шетав со дечко ми низ City Mall во Koton имаше добри,а стварно евтини,ако те носи пат ,разгледај :)

Baram sovet kako mojot drugar da pusti brada i kratka kosa a pritoa da ne go etabliraat nekoj verski fanatik nesakam da imenuvam.

p.s. ako e nesoodvetno premestete go postot vo druga tema

Lele vakvi imase porano ... I jas sakam da si najdam, ama mislam deka nema da si najdeme posto nema nigde :(

076893148 devojkava izrabotuva po naracka,ne ja znam ,ja najdov na eden forum i ima sliki slicni na ova lance sto go barate,raboti so povejke materijali
Se nadevam pomognav :)(y):X3:

Види Борис Трајковски , има знам нешто за патики ,секогаш има евтини ,се наоѓа по нешто,а не се многу солени цените :)

Вчера шетав со дечко ми низ City Mall во Koton имаше добри,а стварно евтини,ако те носи пат ,разгледај :)
Фала ти :)

Каде можам да најдам чизми над колена, на штикла ?

тие кај мтв шо стоат они гарант знаат по таа мода се.....

озбилно бе по одвратно нешто од чизма до горе натегната неам видено
јас имам такви гумени, ама не се на штикла

Каде да најдам нови мартинки со 14+ дупки за врвки ама да се Маде во Англија? Од прилика број 42-44.

Да ги земам посветлите или потемните, ја сакам посветлите но ме премислуваат дека се познавало ако се гребнат нешто повеќе, инаку потемни носев ама друг модел.index.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom