Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Daj kazete use ednas za multiplayer so kako treba probav se ama pak me kika posle 2 min.pomos plz
Сето ова направи го само шорткатот преименувај го од shortcut to Call of Duty Modern Warfare 2 MP во iw4mp и потоа пукај.Вака сега.Ќе ви објаснам на сите што како треба за да го користите овој новиот туторијал.Симнувате зиро гиар и се тоа што треба.Во зиро гиар го пишувате следново:
"местото каде ви е инсталирана играта"
START "iw4mp.exe"
Ставате шорткат од играта (мулти плеерот) таму каде што ви стои зиро гиар.
Активирате преку стим.
Ви се појавува конзола но конзолата не реагира.
Во конзолата пишувате start iw4mp.
И потоа пукајте :violent1::violent1:
И не заборавајте зеленко :smir:
Сето ова направи го само шорткатот преименувај го од shortcut to Call of Duty Modern Warfare 2 MP во iw4mp и потоа пукај.
П.С. Ајде некој по ПП нека ми ги прати фајловите што ми требаат за да играм КО-ОП.
Абе во стим/зиро гиар ставаш шорткат од im4mp после шорткатот го преименуваш во iw4mp а во едит во зиро гиар пишиш start "iw4mp.exe" во наводници.После уклучуваш преку стим и ти се отвара конзола и пишиш во конзолата START iw4mp и си пукаш.mi se otvara konzolata ama koa ke napisam start iw4mp.exe niso ne se slucuva.probav i start iw4mp i start iw4mp.exe ama nejke,a konzolata mi se otvara
Сето ова направи го само шорткатот преименувај го од shortcut to Call of Duty Modern Warfare 2 MP во iw4mp и потоа пукај.
П.С. Ајде некој по ПП нека ми ги прати фајловите што ми требаат за да играм КО-ОП.
Машала,машала си ме стигнал у левел неам играно 3 дена бев на опасен провод:kesa:Јачај се и дај земи не играј со GLАе еден скриншот и од мене
![]()
:smir::tv:Машала,машала си ме стигнал у левел неам играно 3 дена бев на опасен провод:kesa:Јачај се и дај земи не играј со GL:smir::tv:

Потоа Pave Low(добро вооружен хелихоптер, и така натаму) ..