MODERATORITE NA KAJGANA IMPOTENTNI AMA SITE DO EDEN

• Креатор на темата Креатор на темата Sandy
  • Време на започнување Време на започнување
ZA moderatorive samo vazi slednovo...I taka ke odi vo kanta kako i sekoja tema koja sto vie ne ja razbirate,pa mora da vi kazam deka ste mnogu glupi, prosti,zaostanati i od vas ne moze da se razgovara na ovaa tema zosto ste IMPOTENTNI GLUPACI
Iako znam deka ke me blokirate posle ova ic ne me boli ama ic,vazno ke ostane muabetov a kako sto veke znaete jas ke otvoram nov profil i pak ke sum tuka,licno jas vasiot noken kosmar :pos:
Срцка, ај снимај се како рикаш ко магарица. Te молааам :(
tumblr_mepmbi9UUy1qhadn8o1_400.gif

ALOOOOO IMPOTENTNIII NEMA DA ME BLOKIRATE,ILI SE UMORIVTE?

ZA moderatorive samo vazi slednovo...I taka ke odi vo kanta kako i sekoja tema koja sto vie ne ja razbirate,pa mora da vi kazam deka ste mnogu glupi, prosti,zaostanati i od vas ne moze da se razgovara na ovaa tema zosto ste IMPOTENTNI GLUPACI
Iako znam deka ke me blokirate posle ova ic ne me boli ama ic,vazno ke ostane muabetov a kako sto veke znaete jas ke otvoram nov profil i pak ke sum tuka,licno jas vasiot noken kosmar :pos:

Така е бе срце. Пиши ми Скајп јузер у пораче, да се дружиме:love:

Дај ми скајп у ПП и пушти камера... Мора да видам како изгледаш... Уште од тука те сеќавам дека носиш наочари и дека задевкаш на манџа под мишки, башка тоа, чорапите не се за у прслук, мирисаш прчојна :D

абе луѓе треба да и се заблагодарите шо ви руши монотонија у оваа хармонија :D

Јас јавно и се заблагодарувам што ме потсети колку ретардирани ликови има:LOL: Само нека продолжи така, па може за маскота у Бардовци да ја стават(y)

Дај ми скајп у ПП и пушти камера... Мора да видам како изгледаш... Уште од тука те сеќавам дека носиш наочари и дека задевкаш на манџа под мишки, башка тоа, чорапите не се за у прслук, мирисш прчојна :D
BASH I SAKAM TAKA DA ME ZAMISLUVASH NE SI PRIVILEGIRAN ZA SPROTIVNOTO
--- надополнето: 21 февруари 2013 во 20:23 ---
Нема да те банираме сега ќе те оставиме за инат пеерче, дај пеефче.
Нема да те банираме тралалал ла ла
ABE AJDEEE BANIRAJTE PA MISLITE DEKA KE SE OTKAZAM?NIKAD

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom