Mobelix (Мобеликс)

• Креатор на темата Креатор на темата novajlija
  • Време на започнување Време на започнување
Dali telefonite od mobelix doagaat vo folija skros zatvoreni i so originalna kutija sve? Malce mi se somnitelni, se mislam da zemam S23 ova sto im e za 37 000, ama istiot telefon vo telekom okolu 56 000 go davaat a anhoch isto okolu 50 000 pa malce sumnitelno mi e, nemam zimano od mobilarive do sega
Истата дилема и јас ја имам , многу ми е чудно да е скоро 20.000 поефтин во однос на Нептун,сетек и сл.
А истата приказна е и со другите телефони

Sent from my 2201116SG using Tapatalk

Истата дилема и јас ја имам , многу ми е чудно да е скоро 20.000 поефтин во однос на Нептун,сетек и сл.
А истата приказна е и со другите телефони

Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Вака значи доколку на телефонот пишува дека е експонат кога одиш на страницата од Мобеликс тоа значи дека е користен затоа цената е доста поефтина на експонатите, доколку не пишува дека е експонат тогаш е оригинал и доаѓа запечатен во оригинал кутија со сите работи како полнач итн.. јас купив пред години Samsung S6 од таму и дојде во оригинал кутија неотворен со полнач со слушалки со се и серискиот број беше оригинал,серискиот број го проверив на интернет.

Вака значи доколку на телефонот пишува дека е експонат кога одиш на страницата од Мобеликс тоа значи дека е користен затоа цената е доста поефтина на експонатите, доколку не пишува дека е експонат тогаш е оригинал и доаѓа запечатен во оригинал кутија со сите работи како полнач итн.. јас купив пред години Samsung S6 од таму и дојде во оригинал кутија неотворен со полнач со слушалки со се и серискиот број беше оригинал,серискиот број го проверив на интернет.
А што не напишат тогаш дека продаваат "користен телефон"? Вака забуни ствараат...

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom