Многу се нервирам кога...

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Многу се нервирам кога жена ми се меша у штипки :pos2:

ama ne me interesira nervozata ., neka se nervira taa samata;)

Кога некој од другарите ќе ми украде новчаник ,саат или телефон на шала тогаш бесам колам тепам ако знам дека само на заебанција ми ги зимаат , за да се уверете прашајте го НеоН он го има тоа на своја кожа осетено :mad:

ama voop6to ne se nerviram obi4no drugite se nerviraat zaradi mene:eek:

Кога морам да објаснувам нешто на неразбрани луѓее

Кога некој од другарите ќе ми украде новчаник ,саат или телефон на шала тогаш бесам колам тепам ако знам дека само на заебанција ми ги зимаат , за да се уверете прашајте го НеоН он го има тоа на своја кожа осетено :mad:
На шала...значи другарите твои треба да знаат,од сеа не му крадете на шала,туку на вистинка...
иначе најмногу се нервирам коа на некого нешто му даваш како на човек а тој ти го враќа како на свиња(извалкано,скинато,вакво-такво...)

Кога треба да го повторам уште 2-3 пати тоа што сум го кажала оти некој не може во моментот да сфати.... аааа

На шала...значи другарите твои треба да знаат,од сеа не му крадете на шала,туку на вистинка...
иначе најмногу се нервирам коа на некого нешто му даваш како на човек а тој ти го враќа како на свиња(извалкано,скинато,вакво-такво...)
Еиии брат вистински ама тогаш ќе ги стрелам сите еден по еден , и за овоа ти шо се нервираш и ја се нервирам многу за тоа , и ти дава изговори ама вака беше нака беше ...

некој околу мене нема ни о од одговорност

Кога женами ќе ми се јави едно 5-6 пати додека играм покер со пријатели :)

кога некој ќе се испрди

треба да ја извадам шминкава пред спиење:mad:

исто! :mad:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom