Многу се нервирам кога...

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Дик овој па...А Манчестер кога дава гол бе мочко еден?
Дечко офтопик си....И јас ќе сум офтопик ама ќе ти одговорам
КОГА МАНЧЕСТЕР ДАВА ГОЛ ТОГАШ НАЈМНОГУ СЕ РАДУВАМ

П.С АКО СИ ТИ МОЧКО,ЈАС НЕ СУМ:smir:

Он: Кога треба да учам за у школо..

Кога ми стигаат сметки, а плата доцни :nesvest:

Кога треба да земам да учам, а таман ми станало интересно на компјутер.

Кога треба да одам на школо:tapp:

и јас!А кога ќе отидам во школо најмногу се нервирам кога имам математика(го мразам часов)и последен час физика:vozbud:Последен ча,преморена,па уште и физика...

Кога треба да земам да учам, а таман ми станало интересно на компјутер.

И мене секогаш истото ми се случува.Изгледа не е до тоа шо наеднач по дремење на PC ќе ми стане интересно туку се ми е поинтересно и позабавно во моментот кога ќе треба да учам :vozbud:

Кога ќе видам коефициенр 1,2.Па џабе го ставиле,за толку никој не им уплаќа подобро ќе си купи нешто со парите,а не да ги даде за глупости.1,2 бе!!!:vozbud:

Кога некој неможе да се наспие цел ден и кога зависиш од некого

Многу се нервирам кога дечкото што е спомнат во мојот потпис ми дава црвена репутација:tapp:

Многу се нервирам кога татко ми се прави многу паметем пред да уплатам,пола саат ми зборува кко ливчето ми е недобитно,а на крај тогаш добивам!Несакам некој да му кажува што да уплатам,јас што мислам тоа ќе пишам...
Исто ме нервира кога зборуваме за некој натпрева и ќе му речам мислам дека ова ќе биде 3+ а на крај ќе заврши 2:0 и само ќе рече:е гледаш,јас викав дека ќе биде од 0-2,гледаш..Па ако викал зошто така не напишал?!
И ме нервира затоа што секогаш кога треба Манчестер да играат вика:Да даде Господ да изгубат 3:0.Многу ме нервира така кога зборува!!!Знае дека ги мразам Ливерпул,а тој ги обожава демек и во салонот залепи постер мега од Торес!!!:ija:Неможам да го гледам секој ден тоа гомно.Ам јас и онака цел ден сум во мојата соба каде на ѕидот ги гледам само Манчестер,Манчестер и Манчестер Јунајтед:baeh:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom