Многу се нервирам кога...

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Се нервирам кога не ме оставаат да спијам

се нервирам коа насабајле ќе видам дека ме остајле без кафе ........:tapp:

се нервирам кога треба да станам за на школо сабајле...х((

и правам глуп тест за нешто кога никогаш нема да ми треба

се нервирам и ја за тоа...хаха баш утре праам хемија...
иначе се нервирам коа видам некој фејк на улица или школо....

Кога сакам да си симнам некоја игра и ке ми текне дека имам 256 рам и дека ми е лимитиран нетот.Исто така се нервирам кога ке ме пратат на дуќан и на некои други места а не ми се оде на мене

Најмногу се нервирам кога ми водат инат,кога ме теретат за нешто што не го помислувам,а не па да го направам :tapp: и кога некој ме гледа во очи ме лаже а немам муда да му кажам дека знам дека лаже:nerv: btw. и кога ми гасат нет и не можам да се испратам со девојка ми салам :bip: :nesum: (заслужено им е на кабловските луѓе)

Многу се нервирам кога ќе ме изнервираат:pos2::pos2::pos2:

И јас најмногу се нервирам кога ќе изгубам на некој спорт..ПР Тенис ако изгубам ПУКАМ ОД НЕРВОЗААА!!!!!!!Рекетот го направив сам да се аресе...

се нервирам кога нејзе повеќе ја цени кореографот и секад ја става во подобри кореографии а таа само се треска од земја, не игра као што треба, само ми се кипри ко некоја будала со таа нејзината смрдлива кадрава коса, коа игра нозете буквално ги ечка од земја ми се прави ТАНЕЦ, а уствари не е свесна дека сите ја мразат и зад грб ја озборуват, се прави добра душа, а уствари е змија отровница:angry3::nerv:

многу се нервирам кога ќе ме заебе последната утакмица на спортска лелее пиздам тогаш никој не ми се појавува пред очи

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom