- Член од
- 21 август 2008
- Мислења
- 5.204
- Поени од реакции
- 953
i toa kakoСпортденес.ком со екслузивно интервју со Филип Давидовски - Македонскиот Дејвид Бекам
Ако не бидат претпазливи од ФФМ можат да го загубиме и овој.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
i toa kakoСпортденес.ком со екслузивно интервју со Филип Давидовски - Македонскиот Дејвид Бекам
Ако не бидат претпазливи од ФФМ можат да го загубиме и овој.
i toa kakomn dobar e vaka se nadevam deka nema da go zagubime
И што ФФМ ќе не послуша... абе камења невидени се сите федерации кај нас... толку многу се залагаа за Славковски и што испадна од него... Разочарување на векот :raz:Кој го има мејлот на ФФМ нека прати мислам дека Ддиме го знае тоа како оди не смееме вакви играчи да испуштиме.
Знаете за ова?
Поставете му прашање на Мирсад Јонуз! Мирсад Јонуз во сабота во живо во емисијата Топки Плус на Канал 5 ќе одговара и на Вашите прашања.Во сабота во 12.30 како почеток на завршницата од овогодишниот циклус на успешната сезона на ТОПКИ Плус, старт со македонската фудбалска репрезентација. Мирсад Јонуз со последните чекори „да се биде или не?„ одговара на прашањата поврзани со последните два натпревари, неговиот престој на најплатената спортска функција во Македонија и реалните цели на неговиот вистински избор...![]()
Нему, ќе можете и Вие да му поставите прашања, преку интернет страница на Топки Плус. Вашите прашања праќајте ги во просторот за коментар на овој линк до почетокот на емисијата, ќе му бидат поставени во живо на првиот човек на македонскиот стручен штаб на фудбалската репрезентација...
Покрај Мирсад Јонуз, со снимен разговор ќе учествува и Николче Новески.
Емисијата ќе започне во 12:30 часот, сабота.
Имаше ваква слична емисија, незнам како се вика на Канал 5+. Исто му поставуваа праања на Јонуз преку телефон. Интересна емисија, се надевам дека и оваа ќе биде исто така.
А и некако сум песимист во врска со ова дете. Ми изгледа само како одличен џонглер и ништо повеќе. А исто така и бил на проба во Челзи и Реал Мадрид, ама не го задржале![]()
Уффффф... тој ден полагам и се надевам дека ќе имам време да стигнам да ја гледам емисијата. На веб страната поставив прашање за Горан Славковски, па се надевам дека ќе му биде поставено :raz:
Еве јас ке ги искористам добрите врски со филе...и ке му биде поставено прашањето за младите таленти на Јонуз...сите овие за кој сум пишувал, сеа дали ке сака да одговори пред или позади камера, и дали воошто ке одговори ке видиме.