Mitsubishi Lancer 2008

• Креатор на темата Креатор на темата Alek_Sk
  • Време на започнување Време на започнување
pocnuva od 115 konja a za cenata nema sansi da e pod 15-16000
Баш така,почнува од 115 коња со 1.5 мотор и цената е несто под 14 000.Основната верзија,а што има во неа незнам,а за цената сум сигурен дека е толку

"Лансер" промовиран во Македонија
Десеттата генерација на „Мицубиши лансер ЕВО“ пристигна и во Македонија, откако беше промовирана од увозникот „Мак Ауто стар“. Надворешниот изглед сега е поприфатлив за купувачите, внатрешноста многу побогата, а задржани се тркачките перформанси, она по што моделот отсекогаш бил препознатлив.

Во Македонија ќе се нудат три мотори, два бензински и еден дизелски. Бензинските ќе ги сочинува 1,5 ДОХЦ со 109 КС, и посилниот, 1,8 ДОХЦ со 143 КС. Дизелската верзија е со 2,0 ДОХЦ со 140 КС.

Цената на новиот „лансер“ почнува од 13.980 евра за моделот со 1,5-литарски мотор и со ниво на опрема „информ плус“, каде со доплата за повисокото ниво се добива плус, аудиоконтроли на управувачот, блу тут хендсфри поддршка, радио со цеде со шест звучници (стандард се 4 звучници), алуминиумски бандажи, кожа на управувач, сребрени лајсни околу ладилникот.

Top Цена ама колата на изглед е топ за тие пари :)

лееле па ке извадам кредит уште утре ке ја купам :)
нема шанси да е толку,не ми се верува
ЕДИТ еве ви линк да го видите шо се има
http://www.lancerproject.com/lancer/

Ne trebase da ja stavam temava,mnogu dusi ke zaglavat po bankive so krediti:)

Баш така,почнува од 115 коња со 1.5 мотор и цената е несто под 14 000.Основната верзија,а што има во неа незнам,а за цената сум сигурен дека е толку

"Лансер" промовиран во Македонија
Десеттата генерација на „Мицубиши лансер ЕВО“ пристигна и во Македонија, откако беше промовирана од увозникот „Мак Ауто стар“. Надворешниот изглед сега е поприфатлив за купувачите, внатрешноста многу побогата, а задржани се тркачките перформанси, она по што моделот отсекогаш бил препознатлив.

Во Македонија ќе се нудат три мотори, два бензински и еден дизелски. Бензинските ќе ги сочинува 1,5 ДОХЦ со 109 КС, и посилниот, 1,8 ДОХЦ со 143 КС. Дизелската верзија е со 2,0 ДОХЦ со 140 КС.

Цената на новиот „лансер“ почнува од 13.980 евра за моделот со 1,5-литарски мотор и со ниво на опрема „информ плус“, каде со доплата за повисокото ниво се добива плус, аудиоконтроли на управувачот, блу тут хендсфри поддршка, радио со цеде со шест звучници (стандард се 4 звучници), алуминиумски бандажи, кожа на управувач, сребрени лајсни околу ладилникот.

Oд тој термин "основната верзија" секој потенцијален купец треба да се плаши! Миљарда пати бев по нашиве салони, и секогаш, ама баш секогаш ке искочат со цена поскапа од таа што ја стават за "основна". Така да рачунај уште 1700-1800 евра за металик боја, лиени бандажи и уште некои ситници. Ке отидете таму прво што ќе ви кажат е "немаме ништо на лагер од основната верзија, но ја имаме оваа само 2000 евра поскапа..бла,бла,бла.."

Preeska ja vidov kolava,na skopski tablici crna.KOLATA E ZVERKA,prediot del i e ludnica

Задниот дел не ме бендисува...ама ок количе е...

vaka. subaru i micubishi od prilika zaedno gi vadele lanserot i imprezata kako odgovor edna na druga. i sekogas sum se dvoumel i dvete mi se svigale EPTEN. ama sega lanserov e 100 pati bolje od imprezata. dali ste ja videle imprezata kakvo sranje e? jas i bev na test vozenje. luge sranje u boja e.

kolata e zakon ama zadnicata i e za nikade napravena japonska rabota se fokusiraat samo na predncata

Задницата офарбајте си ја зелена за да тие позади вас си одмараат очи:)
Сабајле го видов лансеров пре факс...се расонив

Немам зборови за новиов Lancer, права ламја....:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom