Мистеријата на езерото Лок Нес

• Креатор на темата Креатор на темата Efro
  • Време на започнување Време на започнување
znaci , ja so sum cital i gleal dokumentarci , sea ce vi raskazam , si bil nekojsi cicko novinar Hugh Gray, za da mu bide negovoto ime na naslovna, slusnal nekoja legenda u toa selata pored ezeroto, i rekol sea ke napraam, edna fotomontaza kao demek ima zmej so plivat u vodata, i zel naprail takvo ko surla , i go gurnal u kada, i go sliknal , taka dobro , sto ni denesnite skeniranja na celoto ezero , i site dokazi , deka slikata e lazirana, kako i site drugi posle nejze , i site videa , sto gi gleate, ne ve ubeduvaat deka toa e edna laga , koja mu pomognala na toj cikata , da se turi na naslovna , a posle i na Skotite da praat bizmis sizmis.baska , film napraija od toa amerikancive.

Не е логично да постои такво суштество...!!

Симпатична легенда во која сигурно има зрно вистина, но не мислам дека сега низ езерото во Шкотска си се башкари некое змејче:pos2:. Сепак, имало некаков повод за оваа приказна, а времето и фантазијата, и, секако, пропагандата го креирале „чудовиштето“.

znaci , ja so sum cital i gleal dokumentarci , sea ce vi raskazam , si bil nekojsi cicko novinar Hugh Gray, za da mu bide negovoto ime na naslovna, slusnal nekoja legenda u toa selata pored ezeroto, i rekol sea ke napraam, edna fotomontaza kao demek ima zmej so plivat u vodata, i zel naprail takvo ko surla , i go gurnal u kada, i go sliknal , taka dobro , sto ni denesnite skeniranja na celoto ezero , i site dokazi , deka slikata e lazirana, kako i site drugi posle nejze , i site videa , sto gi gleate, ne ve ubeduvaat deka toa e edna laga , koja mu pomognala na toj cikata , da se turi na naslovna , a posle i na Skotite da praat bizmis sizmis.baska , film napraija od toa amerikancive.
Дајте и ние да измислиме дека има чудовиште во Охридското езеро и ќе си го крстиме Охри. :pos2:

Да бе така беше тоа, ке си живее така среќно милиони години, без храна :tv:
Туристичка провокација е ова 100%:smir:

Сликите од чудовиштето се покажаа како намештајка!!
Го скенираа цело езеро од чудовиштето ни трага!!!
Докажано е дека такво створење не би имало со што да се храни!!
Значи чудовиште НЕМА
Затоа пак навремето имало паметен народ таму и му текнало дека ако измислат приказна за демечко чудовиште народ ќе се попали и ќе доаѓа да го бара.

Де бе глупости се тоа :toe:

nessie.jpg

хехехехехеххех :vozbud:

nessie.jpg

не ми се верува да има такво чудовиште
тоа е само легенда:toe:

aw јас бев во инвернес, градот близу до езерото...но не сум бил на него не знаев за ова иначе ќе отидев :drk:

Бре што баш за во лок нес али такви суштества постојат....На пример Каркасите или Кракените...

Не знам за тоа дали го има во езерото, ама дека го има во реката Вардар тоа со сигурност го тврдам. Толку штетни материи се движат по реката што шансите да испадне некој ден нешто слично како ова или Годзила се многу големи. Очекувајте за некое време. :)

Хаха па да стварно.Од Вардар може да излезе некоја Годзила.:pos2:
Повеке пати имам гледано документарци за Неси во езерото Лок Нес во Шкотска.
Жителите го имаа снимано,видено,слушнале за Неси но никаков доказ.Ни тело,ни опашка....ништо.Можеби постоело порано но сега скоро нема никаков податок за негово постоење.А сето тоа можеби е мотажа.Незнам стварно.:)
:salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom