Мисс Дунавка Трифуновска- Маке Донија

• Креатор на темата Креатор на темата Darko_ufo
  • Време на започнување Време на започнување
Oд ваква популарност леб нема да се најаде

Напишав општо дека има многу ѕвезди што успеале на тој начин, инаку не сум фан и не подржувам таков однос и промовирање, не треба да се грижиме ќе најде доволно спонзори ќе има и за јадење и пиење па и нешто да вози (y)

Интересно е ова :D
Овие ако се немаат плеснато јас глава сечам.
But then again, во македонската (а особено модна) сцена, ретко кој со кој се нема...

Како само и успеа за кратко време? Не изрезили пред цел свет, се испокара со цела држава. И понатаму сме сите ние прости, а таа заштитена како бела мечка

Ама искрено Мисс Дунавка е вистинско освежување на македонската "сцена" :icon_lol: ... ваква каква што ја гледам, ме чуди што не работи како советничка на некој министер.
Еј, овој дел е да се подзамисли човек малку. А, што ако е советничка некаде, а ние не знаеме!? Ако земеме предвид состојба во здравството особено...

Еј, овој дел е да се подзамисли човек малку. А, што ако е советничка некаде, а ние не знаеме!? Ако земеме предвид состојба во здравството особено...

Ахахаха, можно е, може затоа е толку јака на вилица.

Si napravi dobra promocija slucajna ili ne, i sega e mnogu po popularna od mnogu poznati faci koi makotrpno rabotele za da se probijat i da uspeat. Bas me interesira dali ovaa popularnost ke ja iskoristi i ke izvlece nesto od nea ili pak ke i ostane samo kako 5 minuti slava. Mnogu licnosti vo svetot stanale popularni na vakov i slicen nacin i sega se trendsetteri i mnogu bogati i uspesni.

Se nadevam deka ke nema da me svatite pogresno so komentarov, samo ja razgleduvav moznosta koja i pretstoi posto treba da se gleda od site strani na medaljot.
Inaku se soglasuvam so site komentari.
Има пари оваа, за тоа со таква леснотија се расправа со сите. Ако имаш приметено, кај нас "ѕвезди"-те во суштина едвај крпат крај-со-крај и живеат од натиго-дајмиго принципот. Оваа ако сака да биде мисица, вади кеш плаќа и станува мисица, нема улизување кај овој да и заврши работа или оној.
А како што гледаш од времетраењето на сапуницава, многу инаетлива и непопустлива. Блазе си му на тој што ја има

30 лиценци за избор на Мис имал :tapp: , а се тоа маалски избори , нека кажеше и во какви услови ги пушта таму и што придонесува за тие што работат со него!

Дунавка си е умислена , желна за внимание , но тоа што им плесна и на Мики , одвратната Бејби и Тамара , немам замерки . Брат и е супер човек .

30 лиценци за избор на Мис имал :tapp: , а се тоа маалски избори , нека кажеше и во какви услови ги пушта таму и што придонесува за тие што работат со него!

Дунавка си е умислена , желна за внимание , но тоа што им плесна и на Мики , одвратната Бејби и Тамара , немам замерки . Брат и е супер човек .

Брац, кога првпат си чул за Мики Црнокрак, а кога првпат за оваа дундава зборлеста? :D

Брац, кога првпат си чул за Мики Црнокрак, а кога првпат за оваа дундава зборлеста? :D

Дунавка си е одлепена малце , ама Црнокрак да се прави светец и бог во мода тешко. :D

Па 36 години има, и прошло времето да е "советничка" на некој министер, нас министрите ни се таа возраст. Треба нешто помладо :D[DOUBLEPOST=1447714487][/DOUBLEPOST]Плус оваа врие пари како што гледам, нема некој интерес да прави такви работи, си се курца од ќеф.

Ја мислев сите знаат оти Црнокрак има 2 - 3 лепотици шо ги праќа строго само по избори, а останатите ( шо скоро сите се прашуваат како биднале манекенки ),ги лаже демек арни биле, па ги праќа како ,,деловна,, придружба на бизнисмени од странство на ручкови и вечери...и девојчињава ако не сакале, ,,неморале,, ништо повеќе од тоа. А он веќе ги шитнал...

А за Дунавка... ,,манекенка да будем,,

https://www.youtube.com/watch?v=m2VVf0uY-q0

Лелелелле, сеа го глеам интервјуво со Дрољавка - ЌУТИ ЌУТИ ЌУТИ му вика на водителот аххахахахахах кузнае колку е лизни-мазни.

Какви амеби успеваат во животов ццц....а ја куртон, рмбај за просек :ROFLMAO:

“Несериозни и неважни работи ги сфаќаме сериозно, а сериозните несериозно...“ - Дунавка.
У право е.

Важно видеото е смешно, зошо толкаво потресување и влагање у детали, не знам. Поопуштено малце, ни сеир више не можеме нормално да фаќаме. Ај тогаш да протестираме утре против Дунав ка, за уништување на големата репутација што ја имаме ко држава.

И кој е тој избор воопшто ко прво, не ни знаевме дека постои. На 10 години постари им дозволуваат учество, јакиот избор...

СМЕШНО: И Британците се шегуваат на сметка на Дунавка? (ВИДЕО)
Британци:vozbud::facepalm: И вакви после исмеваат, виделе Англиски наслов и уверени се дека клипов е од ББЦ

Peace
hit-na-denot-misicata-na-makedonija-vo-bangkok-001fw1jpgthb45y45y45.jpg

Последно уредено од модератор:
Поминувам денес у град се разминувам со едни средношколци и машково и вика на женсково ''Не се прави Дунавка Трифуновска ма'' :pos:. Му викам мајсторе алал нека ти е за муабетов. Се изгазив од смеење :D.

Хејтајте ја колку сакате ама ваква фаца требаше да се појави за да ја живне затупавенава естрада кај нас :D. Креатурава е у филм човече. Нема кој не ја знае моментално. Како ја знаат е друг муабет.
Паметен човек ќе земе самокритика ќе си даде, оваа човече вика ја сум у право другиве кој ве врти. Вика интервјуто во Белград било зае*анција. Не е битно си прави забава фуфата.
Калаштура е*ате, пуна ко брод си прави ќејфови.
Али онакво одговарање на интервјуто и кезење со тој курвински осмех, значи такво калаштурско понашање како ме вади од такт кај женско тоа чудо нешто.
И е*ам калаштурата неписмена.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom