Мисс Дунавка Трифуновска- Маке Донија

• Креатор на темата Креатор на темата Darko_ufo
  • Време на започнување Време на започнување
Ima Miki crnokrak i Dunafka duel na nekoja 21 TV so prv pat ja vidov deka postoi sega :ROFLMAO:

Не кажува колку години има, боди ленгУиџот говори дека лажи ко че кажува за лиценцата и така :D

Трагично е ова народе шо и се придава важност на мајчинава која е од оние нискоамебичноинтелектуални личности желни за внимание. И апсолутно и успеа цел филм, на ваков или онаков начин и успеа еве веќе колку дена да се појавува по портали, весници, форуми, твитери митери.

Последно уредено:
Ги избелила забине, во темница само тие светат :D Не знам за вас мене овој детаљ ми е прв параметар за покондурен сељак.

Ги избелила забине, во темница само тие светат :D Не знам за вас мене овој детаљ ми е прв параметар за покондурен сељак.
Битно во Тајланд ја сфатиле за срцето и напраиле слика со срциња...хахах[DOUBLEPOST=1447689246][/DOUBLEPOST]Оваа озбилна е или...Во тајланд отишла ради мисионерски цели? Што све не држи земјава.

Последно уредено од модератор:
Si napravi dobra promocija slucajna ili ne, i sega e mnogu po popularna od mnogu poznati faci koi makotrpno rabotele za da se probijat i da uspeat. Bas me interesira dali ovaa popularnost ke ja iskoristi i ke izvlece nesto od nea ili pak ke i ostane samo kako 5 minuti slava. Mnogu licnosti vo svetot stanale popularni na vakov i slicen nacin i sega se trendsetteri i mnogu bogati i uspesni.

Se nadevam deka ke nema da me svatite pogresno so komentarov, samo ja razgleduvav moznosta koja i pretstoi posto treba da se gleda od site strani na medaljot.
Inaku se soglasuvam so site komentari.

the+one+with+ross+teeth.jpg

tumblr_m8yp27Opqb1qifhpdo1_500.gif

Од кај изелзе сеа бе оваја Дунавка, Дунав да ја однесит?

Si napravi dobra promocija slucajna ili ne, i sega e mnogu po popularna od mnogu poznati faci koi makotrpno rabotele za da se probijat i da uspeat. Bas me interesira dali ovaa popularnost ke ja iskoristi i ke izvlece nesto od nea ili pak ke i ostane samo kako 5 minuti slava. Mnogu licnosti vo svetot stanale popularni na vakov i slicen nacin i sega se trendsetteri i mnogu bogati i uspesni.

Se nadevam deka ke nema da me svatite pogresno so komentarov, samo ja razgleduvav moznosta koja i pretstoi posto treba da se gleda od site strani na medaljot.
Inaku se soglasuvam so site komentari.
Oд ваква популарност леб нема да се најаде

Ама искрено Мисс Дунавка е вистинско освежување на македонската "сцена" :icon_lol: ... ваква каква што ја гледам, ме чуди што не работи како советничка на некој министер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom