Мислења за "Јади бурек" и Јанко

• Креатор на темата Креатор на темата Mad Maxx
  • Време на започнување Време на започнување
U pravo ste so muabetov-koj sme nie da sudime za drugi-ali nema da sme Makedoncinja ako ne ogovarame:))
Na Janko najbolje ke mu bese uopste da ne se pojavuvase na tv,ubav si bese i u 103 koa se praese 'Drzaven neprijatel br.1',a onie filmovi za revolucii tesko idat kaj ovoj narod.Da sme bile nie takov narod nemalo da kmicime pet i pol veka pod tursko.

За првиот циклус немав никаква критика, ама морам да признаам дека стана некако напорен оваа година. Незнам на што се должи тоа, ама нешто не ми "штима" емисијата, од најавната шпица со тоа музичето - па до ентериерот и студиото од кое ме фаќа клаустрофобија.

I da znaes deka ke prakam:))

Mad Maxx напиша:
I da znaes deka ke prakam:))
Сега е 23:00 часот... Јанко ја чита пораката на својот лаптоп и пишува: форум.кајгана.ком! :wink:

Da si ostanam iskren ko i uvek,ne bev ja...se zapiv so drustvo i otidoa u kurac prethodno planirani raboti,pred malku se pribrav doma:)))
Koj i da bil,fino naprail:)))samo forumov golem e,dali ke znae kaj da cita ako eventualno odluci da vidi kritika?:)))
Na zdravje u sekoj slucaj(fino ova od kilo i pol:)))

се опамети Јанко, ги тргна 0500 телефоните и смс е 5 ден.

Mu smenile malce enterier,ne e vise ko da se javuva od bunker u ratna 43-ta
Glavna tema ko so razbrav bese za znaminjata na malcinstvata-posebno albancite.Se javuva eden sip i vika politikata ne mati site,mesto da ja podobrat ekonomskata sostojba oni se fatile za znaminja.Imalo i dobri od niv(osven mrtvi:)).Nekako po pribrano mi deluvase,mada uste azdisuva so gledacite.I pak se pojavi dole na ekran-KAJGANA-FORUM!Ovoj pat ja bev.
Da vidime dali za gjabe gi potrosiv tie 5 den. :twisted:

Гижо напиша:
се опамети Јанко, ги тргна 0500 телефоните и смс е 5 ден.
Грешиш, СМС е 20 денари - а има и „приоритетна (жешка) линија“ која чини 45 денари/минута. :lud:

Жива глупост е тоа дека ги исклучува оние со различен став од неговиот

За концептот на емисијата би му дал висока оцена, а за тоа како се изразува... сепак не може секој да биде Ферид М.

Видовте вчера како се бламираше Игнат Панчевски (адвокатот) со јавувањето во емисија? Демек анонимен гледач, блаблабла...Јанко го покани во емисија, само незнам дали го покани бидејќи го позна - па за да го фура или...

Мистичен напиша:
Видовте вчера како се бламираше Игнат Панчевски (адвокатот) со јавувањето во емисија? Демек анонимен гледач, блаблабла...Јанко го покани во емисија, само незнам дали го покани бидејќи го позна - па за да го фура или...

Што се бламирал?
Кој е тој адвокат бе? Јанко го заебавал нешто?

Kako ne vi e maka za janko da trosite vreme. Po izdisan balon odamna ne se pletkal po televiziive. koga se dovede vo situacija da go kritikuva i napaga 103 radioto od koe porasna i kaj sto onanirase do beskraj so godini sto ocekuvate poveke od takva kreatura. od crni bombarder i Jack Kiliian, Janko nema ni zapirka...tipicna tranziciona figura.....soncogled.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom