Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај ако може помош од некој.
Имам Интернет јас, ама не можам да влезам на мсн (ни на Windows Live Messenger, ниту пак на Windows Messenger), ми излева тоа TroubleShoot.
И порано го имав истиот проблем, па го решив со формат на компјутерот.
Повторно ли ќе треба истото решение, или има друго?
Иако у принцип е глупо на форум да се почне со барање за помош, јебига, мора да се почне од негде... Значи проблемот за кој од вас, поспособните и поразбраните у МСН и компјутери у глобала, барам помош е следниов:
- Посетувајќи линк од другар, стасав до една страна која ми викаше дека ми е стар драјверот за Flash Player и дека ми треба чичка нов. Стиснав кај шо требаше (или не требаше,јасно ми е дека е почетничка грешка, али сеа шо биднало биднало, човек учи додека е жив
), и инсталирав една ствар у комјутерот. Е сеа... Од тогаш, МСНот почна од време на време да ми се укочува додека он фино лепо не испрати спам на СИТЕ контакти у листата. Праќањето се одвива у микро секунда. Отвара прозорец, спамуе и го затвара, додека јас гледам беспомошно.
Ќе има ли чаре за ова? Пошо симнав све шо ми текна од анти-вируси,
а они ми викаат дека комјутерот е толку чист што може да се прави операција на отворено срце со него. Ме глеа у очи и ме лаже, шо се вика...
П.С
Ако има ваква тема друга, кажете ми, и избришете ја оваа или кључ опнете и, шо знам... Фала однапред
вака направи, уклучи таск менаџерот и види ги сите процеси што се активни од страна на експлорерот, и пробај да го најдеш тој сомнителниот процес, десек клик и стисни енд таск. после оди
start > run > msconfig и од подменито Startup најди го процесот и отштиклирај го и рестартирај компјутерот. следно симни ги програмите Spyware terminator Trojan Hunter( триал верзија се, ќе ти завршат работа ) инсталирај ги, рестартирај го компјутерот и уклучи Save mode. Овде направи еден целосен скен на компјутерот, и исчисти го компјутерот од сите несакани натрапници. пробај вака, па пиши што си направил, :salut:
Ваке Мснто ми е блокирано или појма неам шо е со него ... немоем да се логирам на моето мсн а кај сите сум онлајн и со топик песната шо ми останала шо сум ја слушал.И сеа незнаем шо да му праем све пробав а моем да влезем у хот маил ама немоем на мсн да влезем.Пробав и го сменив пасвордот све пробав и пак нејче све што е могуќе пробав нишо неможе.Дури и си го смрзнав и одмрзнав сам и пак нишо неможе? Дан случајно знае некој? Фала однапред и да знете и да не знаете.
Брат све сум пробал и од меебо се логирав и од други компјутери пробав едноставно останат ми е BUZI и пишуе само песната шо тогаш ја иам слушано и само ми седи.Пробав све шо е могуќе ова прв пут ми се дешава свите шо ги прашав ми се чуда,А бе ваке да објасним значи ја сум го остаел мснто ама оффлајн од дома и отидов кај еден другар после неколку саата и таму се логирав и ми покажуеше кај него дека сум логиран со две мсња и после тоа отиднав синг оут.И коај дојдов дома брат ми ме одлогираше и тоа останало.Е тоа беше све и од тогаш еве више 4 ден 5 ако ме фаќа шо ми е блокиран незнаем шо да праем.Ако не па да го избришем или па да побарам супорт од таму мснто.појма неам шо да праемПробај логирај се од друго место, и види дали ќе успееш
ова на тебе ти се случило поради тоа што си бил онлајн, и наеднаш ти снемало нет, а на месенџерот остануваш логиран ( и кај мене се има случено )
Брат све сум пробал и од меебо се логирав и од други компјутери пробав едноставно останат ми е BUZI и пишуе само песната шо тогаш ја иам слушано и само ми седи.Пробав све шо е могуќе ова прв пут ми се дешава свите шо ги прашав ми се чуда,А бе ваке да објасним значи ја сум го остаел мснто ама оффлајн од дома и отидов кај еден другар после неколку саата и таму се логирав и ми покажуеше кај него дека сум логиран со две мсња и после тоа отиднав синг оут.И коај дојдов дома брат ми ме одлогираше и тоа останало.Е тоа беше све и од тогаш еве више 4 ден 5 ако ме фаќа шо ми е блокиран незнаем шо да праем.Ако не па да го избришем или па да побарам супорт од таму мснто.појма неам шо да праем![]()
Нема проблем брат daniel_neskoski_te@hotmail.com еве го ако моеш нешо да средиш супер ако не јебига ќе го бришем.Фала однапред и пиши ми у приватно ако си средил нешо.Пошо моменталнио излагам нема да стигнем да го прочитам.позз :helou:Пробај и со супорт, нема што да загубиш
едит: ај пиши го твојот мсн овде, да пробам јас нешто, ако има резултати ќе бидеш известен овде
Нема проблем брат daniel_neskoski_te@hotmail.com еве го ако моеш нешо да средиш супер ако не јебига ќе го бришем.Фала однапред и пиши ми у приватно ако си средил нешо.Пошо моменталнио излагам нема да стигнем да го прочитам.позз :helou: