Министер Магистер во регуларно време

• Креатор на темата Креатор на темата Drettica
  • Време на започнување Време на започнување
тоа треба да повтори го кажа колку да извади гз пошто пропадна скроз у говна, приметете му го само говорот на телото кога го му го поставува прашањето, човекот се блокираше ТОТАЛКА и успеа да каже нај просто алиби, треба да се повтори, што укажува дека човекот нема благе везе.

1. не го прашува дефиницја од 10 реченици па да повтори, го прашува која наука е таа, ако си завршил таков факултет, во таа област + МАГИСТАР и после 934939 години да те прашаат сигурно ке знаеш што да кажеш...па и у сон да те разбудат..
2. исто и за периодниот систем... срамота е тоа се учи во 5-6 оделение хемија..

Човекот се вадеше на најидиотските можни работи...многу нормално пошто е идиот неписмен
Почитуван г. Министре,
Членовите на кајгана го открија вашиот идентитет. Каде бе со овие елементарни незнаења од вашата област. Па министер сте за образование или партиски пиун. Да не се знаело дека Хемија не се учи во 5-6 оделение.
Искрајно ваша,
ДК

:oftopik:

@turvior не знам што студираш ама од овие прашања што му ги постави,кои се најосновни во неговата област и згора на се магистар..треба да ги знае,ти не си ги знаел ама не студираш металргија

10846287_1561067230800538_5048893947690123311_n.jpg

2008-2011 потпретседател на Владата на РМ за охридски договор,
2011-2014 министер за екологија,
2014-18 дек 2014 министер за образование и НАУКА.
Магистер на Технички универзитет во Фрајбург.

2.PNG

Значи ете, може све да му се опрости.

Бил ли Адеми во УЧК во 2001? Може Оливера требаше да го праша за составни делови на калашников и начини на репетирање со една рака...

Он: за ваква работа целиот режим треба да си поднесе колективна оставка.

Има ли некој на кој сеуште му се живее во оваа вукојебина управувана од оваа криминална банда?

Доколку навистина на Владата на Република Македонија на чело со ценетиот нејзин премиер г-ин Никола Груевски и е важен квалитетот на образованието и кадрите кои ги произведуваат универзитетите во државава, а од кои зависи иднината на оваа земја, тогаш првин нека се зафатат со решавање на есенцијални и суштински проблеми како феноменот "купена диплома" а не со шминкерски зафати од типот државен испит, екстерно или нешто слично на глупостите кои им се сервираат на студентите.

Дно дна, не само за Адеми, туку за цела држава.

Да беше ова нормална држава овој на народот ќе му беше битно што имаат полуписмен министер а истиов ќе си поднесеше оставка. Ама бидејќи сме виц од држава овој ќе добие покачување а народот ќе си вика па ок ни ја не ги знаев одговорите на прашањата.
Браво за Оливера, ама нека не се чудат у 24 зашто овие од влада не им одат на емисии.

Хаха

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Ако го гледате внимателно и пратевте реакции ќе забележите дека одеднаш столчето му стана многу жешко :D
И почна да гута кнедли, па се напи водичка :D

Мене ми е жими куров видеово , најозбилно. Факт е дека човекот не е компетентен за местото, но....

Се кладам дека добар дел од вас, на истото прашање го немаа точниот одговор, или за момент се закочија додека не им притекна работата од хемија која ја истиснале од меморија како непотребна.

Јас реков 109, така ме држеше меморијата, па потоа прогуглав онака брзински, и се појавија 118, па 114, па не знам ти шо, докажан/недокажа, прифатен, неприфатен елемент.

Водителката си ја оствари мисијата во емисијата и то е то. Останатите ваоооо, браво, фасцинации, дркања и така натака.

Ја да бев че ја прашав кој го уби Кенеди гуско, па да ти кажам и јас за системот.

Глупости трескаш and you know it, исто како мене да ме прашаш основни прашања за мојата област која дефинитивно е поменлива него оваа. Или тебе да те прашаат нешто основно за право. И од денес да се вработиш да работиш како кувар, пак за 40 години треба да знаеш т.е МОРА да знаеш поими кои се основни во таа наука, овој неписмениов е и ,,магистар". Може нема да знаеш да кажеш најнова измена во тој и тој закон или најнов графички чип, ама дефиниција за нешто основно...

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom