Министер Магистер во регуларно време

• Креатор на темата Креатор на темата Drettica
  • Време на започнување Време на започнување
Mislite deka od ministrive samo ovoj e nepismen? Na 90 % od momentalnite ministri da im postavat vakvi prasanja vo vrska so nivnata struka... nema da znaat da odgovorat.

That goatfucker got PWNED !!!
Иначе не е за смеење, овај е министер за образование !
Жално е.
Не толку дека е министер ама негова струка е да му е*ам матер. Кога го видов насловот си реков океј е да не знае човекот и после гледам магистер по металургија :tapp:

П.С Поради некоја причина го знаев одговорот на двете прашања и ова е уште еден доказ дека памтам небитни информации.:icon_mrgr:

Абе хејтери!
Да небеше госпон Абдулаqим немаше пола Македонија да знае колку елементи има периоднио систем. Ни па ќе се заинтересираше некој за петрологија.. Шо одма да се мрче..

Оливера ЦАРИЦА !!!
Женава е најјака, и се поклонувам.
Не само за ова, воопшто општо, најдобра новинарка, и се восхитувам на говорот, како само збори, да ти е милина да ја слушаш, сите емисии и ги гледам,никад не ми се здосадило да ја слушам.
Просто неверојатна е :D

Си кажа зошто незнај, немал повторено.
Давно је била 96та, кој можи да памти од тогаш...

Абе хејтери!
Да небеше госпон Абдулаqим немаше пола Македонија да знае колку елементи има периоднио систем. Ни па ќе се заинтересираше некој за петрологија.. Шо одма да се мрче..
make that 95%.

БРАВО ЗА ВОДИТЕЛКАВА!!!

По ова студентите теба востание да кренат, да го затворат факултетот додека правдата не дојде на место! Срамота е тоа какви фаци раководат (завршил факултет, ама за да знае требал да повтори) .....:pos:........, вака се вадевме во средно кога немавме научено:pos:

тоа треба да повтори го кажа колку да извади гз пошто пропадна скроз у говна, приметете му го само говорот на телото кога го му го поставува прашањето, човекот се блокираше ТОТАЛКА и успеа да каже нај просто алиби, треба да се повтори, што укажува дека човекот нема благе везе.

1. не го прашува дефиницја од 10 реченици па да повтори, го прашува која наука е таа, ако си завршил таков факултет, во таа област + МАГИСТАР и после 934939 години да те прашаат сигурно ке знаеш што да кажеш...па и у сон да те разбудат..
2. исто и за периодниот систем... срамота е тоа се учи во 5-6 оделение хемија..

Човекот се вадеше на најидиотските можни работи...многу нормално пошто е идиот неписмен

Абе хејтери!
Па, не е пола Македонија магистар по металургија.
Но, пола Македонија ја интересира едукацијата на нашиот министер по образование. Видеото ја има таа цел.

Па, не е пола Македонија магистар по металургија.
Но, пола Македонија ја интересира едукацијата на нашиот министер по образование. Видеото ја има таа цел.
Сериозно ме сфати? :icon_lol:

Мене ми е жими куров видеово , најозбилно. Факт е дека човекот не е компетентен за местото, но....

Се кладам дека добар дел од вас, на истото прашање го немаа точниот одговор, или за момент се закочија додека не им притекна работата од хемија која ја истиснале од меморија како непотребна.

Јас реков 109, така ме држеше меморијата, па потоа прогуглав онака брзински, и се појавија 118, па 114, па не знам ти шо, докажан/недокажа, прифатен, неприфатен елемент.

Водителката си ја оствари мисијата во емисијата и то е то. Останатите ваоооо, браво, фасцинации, дркања и така натака.

Ја да бев че ја прашав кој го уби Кенеди гуско, па да ти кажам и јас за системот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom