Минела - Ти пропадаш (врвот на шабанеријата)

• Креатор на темата Креатор на темата Drama Queen
  • Време на започнување Време на започнување

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
65
Значи кога го видов ова ај што се изнасмеав туку помислив дали стварно имаат памет луѓево....не не ова е ВРВ над врвовите....чек дис...

Каков стајлинг,какви моменти во спотот...се воодушевувам :pos2:

Од кое српско село е оваа, бе? Чујте и акцент: Ти пропадАш, Нек БрИну исто као ти...
Кафанска певаљка, турајте и некоја банка меѓу цицки!

OMFG!
` за тебе била сам ја дроља последна у граду...`
`ти пропадаш јер се опијаш, ти пропадаш јер се дригораш`:nesvest:
уште стајлингот-панталона скоро тренерка и свечена маичка:tapp:
ох сељанчица:hihi:

едит:а што е со белото праменче од десната страна?и со парот што игра нешто као танго?:pos:
а и звукот е мнооогу срање:nesum:

Сакам да го потенцирам парот што игра ко демек танго...немам зборови како да опишам колку ми е смешно тоа.А сакам и да потенцирам колку се внесува девојкава у пеењето,исто ко да пее хит на векот и толку е исполнета и среќна....типот што праи нарко фаци...празните шишиња на маса.Аааааааау!!!Денес ова ми го развесели денот се скинавме од смеење со другарка ми...добро е што постојат некој вакви пациенти!!!

п.с Текстот е страва .... jej:

Окрече се свијет, а са њима и ја...
Се мислам дека текстописецов е типот што пропаѓа зашто се дрогира. Некако мислам дека вакво нешто не може да се напише при здрав разум. :pos:

Старо е ама сепак освежувачко.
Ах кафански певаљки ми се слабост, али оваа е убава.:drk:

Добар наслов врв на шабанаријата

Лееееле мислев дека све сум чул ама ваква дно песна досеа неам слушнато. :kafe: :icon_roll

Аааа готово, ќе ми фуче песнава на свадба:) Уште да можам да ја резервирам пејачкава :vozbud:

Их, евај ја дослушав песнава.Гадна е, прав врв на шабанеријата!

Да се чудиш еееее и спот имало за песнава :braw: што сум пропуштила ( типот пропада на 1:01) . Поинаква слика имав за Минела, многу млада бе :mad:

Песнава е само за на евровизија :pos2:

1. ова е СТАРА леЃендарна песна.
2. има ТЕМА наменета баш за работи од ваков тип.

Текстов на песнава е само за на Евровизија :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom