Мими Симоновска доби стипендија!

• Креатор на темата Креатор на темата Acko
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мими, честитки,се најдобро и ко ке станиш славна, не заборавај на Кајгана. :)

Кај е сега Јован да и честита на новата колешка:vozbud:.....

п.с Море море...расадник од новинари ќе праи бате Геховскхи:pos2::pos2::pos2:

Ајде па да пишуваш за мене кога ќе станам славна :pos2::pos2: честитки и од мене:smir:

Честитки Мими, нека ти е со среќа..:pipi:
сигурно си ја заслужила:smir:

Очекував вакво нешто од тебе..
Со среќа,Мими,не не заборавај кога ке бидеш славна:smir:

Честитки и од мене и ти посакувам успех понатаму во кариерата:smir:

Кај е сега Јован да и честита на новата колешка:vozbud:.....
Какво честитање беееееее, конкуренција ми е, кај се честитало така :pos:

Мимиииии... ти честитав прееска ин лајф, еве и овде... Честито колешке моја идна и со среќа во печењето на занаетов :)

Па еден ден сончев и за некој медиум странски да работиш и миљончиња да прајш :)

И доста е од честиткиве, не дека ме биват за честитање баш :tv:

Честитки и од мене Мими. Радувај не` и понатаму со вакви успеси:smir:.

Јас и честитав на Мими...само да напоменам дека на насловна коа ке се прочита темава е многу смешно :) Онака...Мими Симоновска доби...
коа прочитав пред да отворам си реков аман бе сеа и за менструации ли ке читаме кој добил после каснење...:)) ама не било тоа...

Јас и честитав на Мими...само да напоменам дека на насловна коа ке се прочита темава е многу смешно :) Онака...Мими Симоновска доби...
коа прочитав пред да отворам си реков аман бе сеа и за менструации ли ке читаме кој добил после каснење...:)) ама не било тоа...
Тоа е всушност медиумска варка, за да се заинтересира читателот...:pos2:Па до толку да се напне, што и теми ќе почне да отвора. И така натака и така навака.Фала Шмекица.:back:Фала и сите останати! Иначе другата тема сте ја закасниле некои 5 до 6 години...:smir:

Мимииии ај честито, и не само што доби уште и твоите да се согласат. Мислам дека сега ќе мораат да попуштат.. Good luck:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom