Милошoски: Името зависи од Црвенковски

• Креатор на темата Креатор на темата Грмуш
  • Време на започнување Време на започнување
мислењево на фанатик , огледало , посебно на Славјански - буквално се стратегијата на нашиот став - мили мои кој ни к-р ако немаме идентитет , џабе ни сето ако бидеме окупатори ( северно македонија ) а егејската ќе биде навистина "ослободената" територија !

план “Б“ се пали собрание , влада со се сите манипуланти !

а ако е работава да се виде кој каков е ( ама оддамна знаеме за позиции и симпатии ) незнам со кој ум се пробуваат !

на педерчињата им гори под ножињата ( ќе кажев газето ама арно ќе им беше :pos: ) така само да се средат ставовите , некои лаат дека било решено - имате бре вие фајде од тоа ? ќеиф на душата ви прави ??

не ме боли кој е таму ама нека не се обидува да мисли место мене !!!! нека не се замислува дека има ингиренции да мисли место мојата иднина , семејство , здравје Боже деца !!!!!!

Ajde PIROMANI .... FIRE WALK WITH ME :tv:

Pocinjate da se BUDITE poleka poleka ... :back:

Uste muda da Vi izrasnat i super ke bide :smir:

Da imash GZ ? Ja imam muda ...

Ostani na tema .... ne mu prefrlajte na BC topkata niti e faktor niti nisto ke sfatite naskoro deka se sto sum Vi zborel e 100 % vistina... a ona na Zevsus kazanoto i negovoto ima logika i realno e i toa... ama vie go ispljukavte ...

Sekako u arhiva ima temi se e zapisano koj sto rekol i kolku bil NAIVEN

Сега се дига ручна, пун леви и излагаш со став ние го прифаќаме името Северна Македонија.
Пауза 5 мин.
Како име за двојна формула.
И викаш Чаооооо.

Da imash GZ ? Ja imam muda ...

Ostani na tema .... ne mu prefrlajte na BC topkata niti e faktor niti nisto ke sfatite naskoro deka se sto sum Vi zborel e 100 % vistina... a ona na Zevsus kazanoto i negovoto ima logika i realno e i toa... ama vie go ispljukavte ...

Sekako u arhiva ima temi se e zapisano koj sto rekol i kolku bil NAIVEN

:oftopic:да имам ! што ќе правеш ти со два пара газови , а јас со два чифта јајца - ќе дојдеш кај мене да си ги земеш ... ама на потешкиот начин ќе ги добиеш :vozbud:

kako бре не е фактор ? ако не е кој кур е таму ? за личба ? за да лапне нешто од некого ? да крева рејтинг ? ....?

Aj gay ponudi davaj na drug ja ne sum takov simpa si mi ama ne bi da te ebam sorry :smir:

Ne e faktor ..ete taka NEMA INGERENCII DA MENJA IME

Aj gay ponudi davaj na drug ja ne sum takov simpa si mi ama ne bi da te ebam sorry :smir:

Ne e faktor ..ete taka NEMA INGERENCII DA MENJA IME

не бе па и ти во контекст на муабетот да ти се надоврзев ... :pos2: - никој не кажа дека би ми бе ебел - различни толкувања ( сега .. )

нема никој ингиренции да чепка во името - секој што ќе се обиде ќе се соочи со народот - а мислам дека такви заебанции на секого би му биле многу проблеми !

во таа смисла беше она со пироманството .

нема никој ингиренции да чепка во името - секој што ќе се обиде ќе се соочи со народот - а мислам дека такви заебанции на секого би му биле многу проблеми !

Некогаш е убаво да видиш дека има луѓе кои сеуште можат да фантазираат :smir:.

Пс. на секого би му биле многу проблематични !
на секого би му донеле многу проблеми :smir:

Деновиве......сведоци сме на една појава, позната како "Портокалово слепило" која полека зазема загрижувачки размери и веќе почнува да преминува во епидемија.

Синдроми:

- Вкочанетост во вратот, и неможност заразениот да се заврти лево или десно.
- Одење по точно определена маршута на движење, зацртана во подсвеста од страна на "замислениот Бог".
- Неразликување на бои.
- Дефокусирање од реалните проблеми, минимизирање на истите и премоствање на вниманието во друг правец, попознато како спиновање.
- Создавање на паралелен виртуелен свет во главата, појава позната како илузионирање или илузија.
- Заборавање на работи кои се случиле само пред два/три дена, попознато како склероза.
- Буљење у телевизор со ширум отворени очи и читање на секое соопштение и приопштение кое оди на секој час по телевизиите, без пропуштање на ниедна буква.
- Неможност за разликување на вистината од лагата, и по секоја цена форсирање на лагата.
- Зборови кои најчесто ги користат: комунист, Бранко, комунист, Бранко, виски, кока, комунист, Бранко и комунист.

vaka sega
paralela da se pravi so FYROM kako ni se nametna i segasna situacija ne e vo osnova isto.

-kako prvo tvorcite na fyrom za zal i denes pocituvani od nekoi megju nas si imaa podloga na domasen teren, relativno zasemeten narod koj vo 93 definitivno bse polesno da go izdriblas, mladina koja uste cicala od yugo cicka, od nezavisni mediumi amin togas i plus isto i kvantitativno namalen broj od istite...vo site tie uslovi lesno minaja predavnicite

e sega svesta kaj mladite posebno ne e bas na toa nivo kako 93, baska i postarive malku mrdatt, fosilite od na liljakot redot poleka izumiraat i bazata kaj narodot ima sosem druga predstava...taka da mozam samo da poracam so bez drugo i sam politicarite go znaat istoto ( barem se nadevam ) pazete so pravite!

-koj ke stavi potpis na preimenuvanje...prvo sam politicki se ubil( a znajme kolku gi sakaat foteljite), vtoro i fizicki moz ne ke e siguren, treto ako ima malku svest ke go kopka sto makedonskata istorija ke napise za nego.

najpameten poteg za mene e sega..pregovaraci , vlast, predsednik i drugi faktori neka izjavat transparentno...kocnica!!!!! daj da si vidime so misli toj sto ne izbra, koga ke slusnat so ke im kazeme..fino lepo mozat da im go prenesat ovoj stav `` nie veke si imame svoj kum toa e nasto bitie, kumstvo na starost ne rasipuvame nitu pak lici na 2000 godisna moma stradalnica ime da i stavaat kopljacki tvorevini...zatoa vi kazuvame imeto nase ne e poveke predmet na trguvanje...sfatete go to ili ebete si majkata.``

Мене уште ми мириса на пепел... се повеќе и повеќе...

"Портокалово слепило"

- Вкочанетост во вратот
- маршута на движење"замислениот Бог".
- Неразликување на бои.
- Дефокусирање , минимизирање
- илузија.
- склероза.
- Буљење у телевизор
- форсирање на лагата.
- Зборови : Бранко, комунист, Бранко, виски, кока, комунист, Бранко и комунист.

секогаш правите исто - ко 2001 ја дотеравте работава + мило ми е што си ги наброја болестите :pos: читкај човекот ти пишал нешто ( ни напишал )

vaka sega
paralela da se pravi so FYROM kako ni se nametna i segasna situacija ne e vo osnova isto.

-kako prvo tvorcite na fyrom za zal i denes pocituvani od nekoi megju nas si imaa podloga na domasen teren, relativno zasemeten narod koj vo 93 definitivno bse polesno da go izdriblas, mladina koja uste cicala od yugo cicka, od nezavisni mediumi amin togas i plus isto i kvantitativno namalen broj od istite...

e sega svesta kaj mladite posebno ne e bas na toa nivo kako 93, baska i postarive malku mrdatt

-koj ke stavi potpis na preimenuvanje...prvo sam politicki se ubil( a znajme kolku gi sakaat foteljite), vtoro i fizicki moz ne ke e siguren, treto ako ima malku svest ke go kopka sto makedonskata istorija ke napise za nego.

...sfatete go to ili ebete si majkata.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom