Коловрт
Озимандија
- Член од
- 12 април 2010
- Мислења
- 4.015
- Поени од реакции
- 9.165
Јас и Милко, пред едно 10тина години.![]()

Преклањам се пред теб.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас и Милко, пред едно 10тина години.![]()

)))))))

Тоа ти е коа нема да го прочиташ постот а сакаш да се праиш паметен ќе испаднеш глуп....како менеДај не зезајнормално дека е. Гледаш дека цел пост е сатира
![]()
Инаку слабо е претставено новото творештво (со строго социален фокус) на бат Милко каде се погодени важни за општеството теми како корупцијата во образовниот систем.
Како и вечната тема за тагата по загубената љубов...
Мега хит од вселенска величина. Дури јас како хард фан на Whitesnake, Skid Row и Mötley Crüe можам да го слушам по еден литар вино и половина шише ракија.

Сега сум веќе импресионирана.Ја спомнавме „Професор“ горе. Песната беше многу слушана во Македонија за време на студентските протести.
Штом си обожавател на Whitesnake, веројатно ја знаеш веќе, исто така гореспоменатата, „Шофьорски блус“.
Патем, специјално за сите металци, рокаџии, даркери и останати дрогираши, Милко во една прилика направи хеви метал преработка на неговата можеби најпозната „К’де си батко“.
Милко - Елате, пиленца, при батко (Heavy metal)
![]()

Само малката ја знам@Erich Zann koja ti e omilena od Milko?
оти татко ми гледаше планета пајнер некош и добра беше таа Мира, добра беше.
Каj нас е популарен како Фолк Императорот.
Капи долу пред гениот на Милко. Негово могучество г-н Калајџиев е измислил турбо фолкот во Бугариjа.