Милицајски :))

• Креатор на темата Креатор на темата Mad Maxx
  • Време на започнување Време на започнување
Како се вика милицаец на севернио пол?
-Полов орган

Зошто полицајците го ставаат шпоретот на среде соба?
-За да имаат централно греење.

После престрелката со бандите еден милицаец е ранет во градите,но оздравува.
-Објаснете ми како не умревте,кога ве погодија во срцето ?-прашува новинарот.
-Објаснувањето е во тоа што во моментот на престрелката срцето ми беше во петите! - признава милицаецот:)

13 цајкани одат на испит на факултет. Седнуваат еден позади друг, како на факултет. Влегува професорот и им задава една многу тешка задача. Треба да напишат една марка на кола.

Командиро му дал на цајканите карти за на Лебедово Езеро и ко ошле на претставата ги глеа сите по купачи.Изнервиран му рекол кај се видело и чуло на балет да се оди по купачи, а тие во хор му вратиле доста шефе ти на претставата од Чајковски со сервис за чај појде.

Dosol policaec na uvid vo ograben stan.Pominal pokraj golemo ogledalo vo pretsobjeto i rekol: - Oooo , kolegata veke pristignal.

Влегува полицаец кај командирот целиот задишан и му вели:Г-дин командире пред полициската станица има мртва жена!!!Командирот:И што сега,штоа сака?

Полицаец и поп биле цимери.Полицаецот го замолил газдата да го пробуди во 3 часот наутро да оди на работа. Кога во 3 часот газдата го разбудил полицаецот овој сонлив почнал да се облекува и наместо униформата ја облекол мантијата од попот. На излегување се гледа во огледалото и му вели на газдата: “ Газда па наместо мене ти попот си го пробудил“

se vozile dvajca policajci na motor i edniot na drugit mu rekol abe batka zosto na grbot ni pisuva policija i ovoj drugiot abe smotan pa za da ne se brkame megu sebe

Што прави полицаец кога ќе види како некој со пиштол се обидува да се самоуие?

- Фрли го пиштолот или пукам!!!

Новинар прашува полицаец:
- Дали вашата професија е хумана?
- Да, како не, еве вчера на еден му скршив камен во бубрег!

- Ај види дали работи трепкачот на твојата страна.
Овој погледнува и вели:
- Сега работи, сега не работи, сега работи, сега не работи...

Си оди калуѓерка по пат кога пред неа полицаец,васи пендракот и ја мава од ќотек...Лежи таа на земјата,а џандарот целиот окезен:
- А,нинџа,не ти е денот....

Полицаец брка еден крадец и му се дере:
- Застани бе,застани!!!
А овој му вика :
- Застани бе ти, тебе никој не те брка!

Два полицајци одат по патот и еднито полицаец му вели на другиот== зашо си толку глуп?? и другиот му одговорил====Зашо не сум паметен......:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom