Миленко е најлошиот спортски коментатор?

• Креатор на темата Креатор на темата Тиња
  • Време на започнување Време на започнување
Знаеш која е разликата помеѓу Миленко и Јанко?
Миленко е оргинален, таков си е по природа и не се обидува да емитира никој. Тој е Миленко, коментира на таков начин, на некој тоа му се допаѓа на некој не. Има огромни познавања од спортот поточно формула...
Јанко е сосем друга приказна. Пробува да биде интересен, копира некои работи но и тоа не го прави најдобро...
Што е најтрагично има минимални познавања од фудбалот. Можеби на некој ви е интересен, но коментатор не треба да кажува вицеви и да се потсмева на некои фудбалери, како пто беше слуајот со Пирло кога му рече: "Пирло оди легни си". Коментарите од другарите кои навиваат за Италија или Милан не треба да ви ги опишувам...

ако миленко има појма од ф1 ја ќе лаам на месечина, он не знае имињата да им ги изговори на пола возачи, у сред трка за победа и за харалампие ми збори, за скечеви со колегите од мтв пред 20 год.. тоа не се вика познавање на ф1, тоа се вика злоупотреба на микрофонот во приватни цели, што мене лично не ме засегаат а ми ги натура. ја сакам да гледам ф1 а тоа не ми е овозможено, напротив хтв коија работи со 3 коментатори ми е ускратена. дали има некој на хтв што за себе вика дека е ќор и не догледуе? дали на хтв некој грофта и кашла у микрофон? дали некој на хтв има изјавено ја не можам да коментирам у множина, научен сум сам? ало бе, македончиња, не сме ние тие што треба да се прилагодат на ојлевци и дојлевци, ТИЕ треба да се прилагодат на тоа што го сака публиката. мислам пазете си ги коментарите: коа ми кажаа другариве што лупал, ќе седнам да го гледам, и уште прашуе дали е трката во недела? еј, дали е Ф1 во недела? е не бе у вторник се вози... мислам дајте идете глејте си шо ве занима, фудбал или голф сеедно, коа сте дрндупки за формула не ми кажувајте глупости. чоече ја да седнам поише знам од него гарант, он ако има појма колку брзини има мењачот или колку вртежи постигнува моторот, ќе си го бричам на суво. поголем аналфабет нема од него

од сите твои постови се гледа дека ни од ф1 појма немаш ама знаеш дека Миленко ти смета, всушност опседнат си со него исто како Вони Варас
како што ти кажа Дарк Кинг, а и јас од порано ако ти смета имаш алтернатива смени канал, гледај по нетов, оти има па некои други на кои им одговара коментирањето на Миленко
башка знам дека сакаш неќеш не можеш нешто повеќе од тоа што дробиш на форумов па затоа и си толку напнат
бај д веј трпи барем уште 3 сезони

алекс брат, како ќе преживееш сеа не знам, нема да има будала од која ќе можеш да си правиш идол кога ќе убоде еднаш од десет пати некој возач или кога ќе прави расистички досетки на сметка на бојата на кожата на некој возач. МЕКЛАРЕН увек победуе на крај, така ќе биде и сега и секогаш, вакви пролазни глупаци ја немаат таа моќ да ги засенат со своите чкартови!!!!

алекс брат, како ќе преживееш сеа не знам, нема да има будала од која ќе можеш да си правиш идол кога ќе убоде еднаш од десет пати некој возач или кога ќе прави расистички досетки на сметка на бојата на кожата на некој возач. МЕКЛАРЕН увек победуе на крај, така ќе биде и сега и секогаш, вакви пролазни глупаци ја немаат таа моќ да ги засенат со своите чкартови!!!!

Мекларен победувал :pos2:

А за Алекс не се секирај ти не си прави он идоли доста му се пријателите

Мекларен победувал :pos2:

А за Алекс не се секирај ти не си прави он идоли доста му се пријателите

во 2007 бројот 1 го имаше Мекларен (Алонсо) :tapp:

во 2009 бројот 1 го имаше Мекларен (Хамилтон) :tapp:

во 2010 бројот 1 го има Мекларен (Батон) :tapp:

три пати во четири сезони, без да се потсетуваме како кими предавникот зема титула со мучките околу казните на мекларен за шпионажа.... ќе скапете брат, ќе пукнете од мака, ве осеќам до тука... нема више на кого да се иживљавате, попи миленко клоци по муцката гнасна што тресеше глупости и расистички коментари :star:

а тебе можам само да те сожалувам што не молчиш пред фактите, бидејќи пред нив нели и Боговите траат:pred:

Тиња не биди тиња и прај разлика помеѓу Мекларен како тим и Мерцедес како производител

Оној кој го зедовте сега за возач знаеш ли колку пати ве поразил?
Не најдов досега фан на Ферари кој плука по оние на кои до вчера им бил фан па дури и Шуми, за разлика од твојата патетика. Па види сега кој пукнал од мака :baeh:

А за Миленко нема да ти вратам ништо затоа што јас знам, а ти незнаеш како одеа преговорите за нов Ф1 коментатор на било која тв.

пс не отекувај досаден си

Не е за жена му темата, а добро ќе ја грешев за малку :icon_lol:.

Го слушав еднаш поглуп скопски сленг здравје, тоа не бидува ај да е некој помлад го личи ама Миленко го тупи в крај, поради него не гледам формула на Канал 5.

Алекс, Тиња... расправии на тема Мекларен - Ферари и нивни возачи, на мсн/пп/профил. Овдешните мислења највероватно ќе отидат во вечните ловишта.

во 2007 бројот 1 го имаше Мекларен (Алонсо) :tapp:

во 2009 бројот 1 го имаше Мекларен (Хамилтон) :tapp:

во 2010 бројот 1 го има Мекларен (Батон) :tapp:

три пати во четири сезони, без да се потсетуваме како кими предавникот зема титула со мучките околу казните на мекларен за шпионажа.... ќе скапете брат, ќе пукнете од мака, ве осеќам до тука... нема више на кого да се иживљавате, попи миленко клоци по муцката гнасна што тресеше глупости и расистички коментари :star:

а тебе можам само да те сожалувам што не молчиш пред фактите, бидејќи пред нив нели и Боговите траат:pred:

Земете гледајте формула и не тресете зелени !!!!

Во 2007 бр 1 го има мекларен затоа што алонсо во 2006 зема титула со РЕНО

2009 Хамилтон на среќа поради дешавката со Тимо Глок дали излета дали го пусти незнам.

2010 бр 1 поради Батон кој освои титула со Браун Гп...

А за Миленко нема да ти вратам ништо затоа што јас знам, а ти незнаеш како одеа преговорите за нов Ф1 коментатор на било која тв.

просветли ме, иначе ќе треба да те ставам во категорија несфатени генијалци заедно со дотичното брадесто чиче кое у сред пренос вика ја сум стар не догледуем... ти беше тој што не убедуваше да трпиме уште најмалку три сезони, а еве го ногираа твојот идол

а за мекларен, навистина нема поента да се докажуваме, кој сака да наоѓа маани, никогаш нема да признае дека се најдобри

а за мекларен, навистина нема поента да се докажуваме, кој сака да наоѓа маани, никогаш нема да признае дека се најдобри

Дај факти чим се најдобри :helou: на зборење сите се најдобри

просветли ме, иначе ќе треба да те ставам во категорија несфатени генијалци заедно со дотичното брадесто чиче кое у сред пренос вика ја сум стар не догледуем... ти беше тој што не убедуваше да трпиме уште најмалку три сезони, а еве го ногираа твојот идол

тебе ти треба поинакво просветлување, оток невиден си

А за коментирањето Миленко беше побаран повторно, но одби заради други причини кои не гледам причина тебе да ти ги објаснувам.

Од Игор Трпевски не е пполош па што сака нека биде :pipi:

Од Игор Трпевски не е пполош па што сака нека биде :pipi:

Хахаха од Игорче нема полош сигурно..Иначе Миленко ок ми делуваше кога водеше Ф1?бар мене не ми сметаше..си го слушав..

Кoј што сака нека каже, Миленко е цар за F1.

На кој не му се бендисува, нека менува канал. Ама изгледа малку се таквите...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom