Миленко е најлошиот спортски коментатор?

• Креатор на темата Креатор на темата Тиња
  • Време на започнување Време на започнување
jas si gledam na hrt2:smir:

Миленко има огромно искуство со коментирање и известување во Ф1,
во земјава барем му нема рамен на тоа поле
а ти ако имаш нешто против него и коментирањето негово имаш други канали а имаш и на нет да гледаш
Брат шо ти стана бе кој филм те испука:helou:

Прочитај јас у кој контекст пишав за Миленко...а не дека Миленко не чинел...

п.с Факт е дека за успешно коментирање требаат 2ца коментатори...затоа што најдобрите спортски коментирања ги водат 2ца(ХРТ,РАИ УНО...и уште многуууу многуу):salut:

Брат шо ти стана бе кој филм те испука:helou:

Прочитај јас у кој контекст пишав за Миленко...а не дека Миленко не чинел...

п.с Факт е дека за успешно коментирање требаат 2ца коментатори...затоа што најдобрите спортски коментирања ги водат 2ца(ХРТ,РАИ УНО...и усте многуууу многуу):salut:

не бе не требаше во твојот пост ама така испадна ме испука филм дечиштава им смета некој ако не е за тимот нивни појма немаат од Ф1 :smir:
инаку пари сака парии за двајца
а ако се платат двајцата ќе нема пари доволно за телевизијата и така одат тие работи

Миленко има огромно искуство со коментирање и известување во Ф1,
во земјава барем му нема рамен на тоа поле
а ти ако имаш нешто против него и коментирањето негово имаш други канали а имаш и на нет да гледаш

Во земјава му нема рамен? Како да не... Што информации има тој бе? Цела трка дреми пред ПЦ... и треска зелени. И баба може тоа да го прави. До вчера името на Џенсон Батон не му го знаеше, цело време Џејсон го викаше.. ти ќе ми кажеш му немало рамен.. ај молим те.

Во земјава му нема рамен? Како да не... Што информации има тој бе? Цела трка дреми пред ПЦ... и треска зелени. И баба може тоа да го прави. До вчера името на Џенсон Батон не му го знаеше, цело време Џејсон го викаше.. ти ќе ми кажеш му немало рамен.. ај молим те.

не биди смешен бе прво информирајсе
60 трки коментирани од лице место, 3 интервјуа со Сена и ред други кои оставам на тебе да ги побараш
а тоа дека дреми пред ПЦ појди еднаш и види како е да си коментатор на каков бил настан и дали е само дремење
после дојди и тогаш дај соодветен коментар

Епа чим толку не ви чини Миленко, земете далечинското во рака и барајте по програмите. Ако не најдете на друго место да даваат формула, чим пишувате тука значи имате интернет, ќе си најдете некој стрим за формулата и раат гледајте си ја.

не биди смешен бе прво информирајсе
60 трки коментирани од лице место, 3 интервјуа со Сена и ред други кои оставам на тебе да ги побараш
а тоа дека дреми пред ПЦ појди еднаш и види како е да си коментатор на каков бил настан и дали е само дремење
после дојди и тогаш дај соодветен коментар

Whatever...GOD BLESS Ivan Blazicko and Neven Novak. Не знам дали овие двајца го интервјуирале Сена, али само вода може Миленко да им носи.:toe:

Па ако не е тој на кого ќе се смееме:)

Супер си е човекот, бе, шо јадете бурек:)

Whatever...GOD BLESS Ivan Blazicko and Neven Novak. Не знам дали овие двајца го интервјуирале Сена, али само вода може Миленко да им носи.:toe:

нити сум ги слушал нити имам намера мене и вака ми е забавно и интересно
а што имаш друга опција не се буни

Од сите фанови на Ф1 што ги познавам ниту еден не гледа формула на Канал 5

Денес беше добар. Нема да кријам дека ми се допадна поради зезањето со Мекларен и детето. =)))
Ама истовремено тој го „реметеше“ и Ферари (тим за кој навивам страсно), па не се лутам.... :)

Миленко е комедии бре...нека тресе зелени..го слушам и се смеам...:pos2::pos2:

Баш и таков како Миленко треба на Формула 1 да ја разбие монотоноста. И јас денес кога го гледав не се сложувам со сите негови коментари ама важно додава на динамика на преносот, незнам кој според тебе би подобро водел Ф1.

чеај бе, ранко рангелов е посмешен од миленко па не коментира формула. каков коментатор е тој шо не им ги знае имињата на возачите? пола ги здткуе, пола ги вреѓа имале голем нос, и на вас тоа ви е интересно? тоа е болесно брат, као она завивање на химните. затоа луѓето пцујат канал 5, затоа ниакд нема да бидат глеани

алекс, ти моеш да си го сакаш, али немаш право да ми викаш да сменам канал брат. неам канал за мењање, ја сум си граџанин на оваа земја и нема шо ја да емигрирам за да глеам формула. тоа што типот бил нормален пред 20 години денес не значи нишо. ја буквално се извадив од кожа, ми дира најмило бе, че го пукам! ширењето расизам не е добра страна на ниеден коментатор, а најмалку па еден пробисвет кој кујзнае колку утакмици има наместо да збори за други оти му се гаделе дека биле местачи. и уше ја оцинка победа во уефа. бар газот да му е чист, да има образ да збори!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom