Миленко е најлошиот спортски коментатор?

• Креатор на темата Креатор на темата Тиња
  • Време на започнување Време на започнување
Да де малку се поинакви не викам не.
Миленко не е коментатор затоа што го бива него е задржан со указ од владата. Дури мораа и уредник да го направат на спортски вести на 5 + поради директиви од Грујо.
Се тоа он поштено си го одработува со пропаганда за Грујо а тоа што нема квалитети за да коментира не е ни битно.
„Неко уме да нервира али гутај шта ти се сервира“
Рефренот испеј си го сам Алексо. :helou:

Миленко не е под директива на Грујо ставен за уредник
појма немаш
пишуваш онака како што ти одговара
појма немаш за 5 + и за негово основање и за неговата работа
не коментирај ако незнаеш

Миленко е супер, мене ми е многу интересен. Добро го пополнува времето за време на трката и мислам нема поинформиран од него за формула-1.

misirkov, со должна почит, тролот не го знае ни имињата на возачите. јас сум поинформиран од него за формула 1, а камо ли тек другите коментатори... за интересен, тоа е прашање на вкус, мене ми е потребен некој што наместо вицови ќе кажува некој муабет што држи за трката, наместо да се раздерава и да трга сеир. интересен е коа збори за ванземаљци и копачи на злато, ама тоа не е исто што и формула, нек си ја брка таму емисијата и јас ке го гледам. ама ова више не

www.koli.com.mk овде може да читате постови од миленко.за жал веке неколку месеци не врака на коментарите.само ги чита :toe: :smir:

valjda zatoa shto go zabole usta od samofalenje. i na tv pocna so emisija vo koja pustase nekoi kritiki shto mi se dopadna togas kako poteg, bidejki slusase vnimatelno dodeka mu kazuvaa deka nema pojma. izgleda mu zdosadi i sega ni poracuvaat da smenime kanal. diktatura li e ova? da ima taa televizija nekoj menadzer shto bi ja vodel kako shto vrvni biznismeni vodat golemi kompanii, verovatno ne bi prosol uste na testot za gramatika, a kamo li kako pojava pred kamera kako strashilo koe cepka nos, mazni brada ko odza ili kashla u mikrofon

Немојте така за него бе ... Миленко :zver:

МИЛЕНКО Е НАЈДОБРИОТ КОМЕНТАТОР НА СВЕТОТ.
Темава 100% е отворена од навивач на Победа.

Се согласувам со VoniVaras. Сум седнал да гледам Формула, а не трачарска емисија. Последниве две сезони чат-пат гледам Формула само затоа што Миленко катастрофа коментира. Оваа година една цела трка не изглеав. Токму како што рече VoniVaras, Миленко како едвај да чека да заврши трката и воопшто не нуди информации за тимовите, тактиките, болидите итн...

А мислам дека е излишно уопште да се споредуваат Табаковски и Миленко. Ако има петиција за враќање на Табак, прв ќе ја потпишам. :wink:

Цитат од денешните квалификации:
„Кога ќе го видам профилот на Кубица одма ми текнува на бурекџилница“
Јас кога ќе му го слушнам гласот на Миленко одма ми доаѓа ваква слика http://www.uptowin.com
/ups/090d744f33fef53bed9814a676490790.jpg
:pos2::pos2::pos2:
ПС. Нека не шета многу има опасен вирус за него.

Цитат од денешните квалификации:
„Кога ќе го видам профилот на Кубица одма ми текнува на бурекџилница“
Јас кога ќе му го слушнам гласот на Миленко одма ми доаѓа ваква слика http://www.uptowin.com
/ups/090d744f33fef53bed9814a676490790.jpg
:pos2::pos2::pos2:
ПС. Нека не шета многу има опасен вирус за него.

опседнат си батка со Миленко

Едвај чекам да дојди 14 часот да се изнасмеам...

Како беше она денес?!?! "абе каков Red bull,подобро е ред кашкавал...ред салама...ред сиренце..." :vozbud::vozbud::vozbud:

интелектуалното ниво на тие „вицови“ очигледно е толку ниско, што сериозен човек би се засрамил од тоа што го збори. а и тие што се смеат на тоа... ало бе, пренос формула е тоа или кулинарска емисија? да не потсетувам на другите глупости истрескани на метар кубен: професорот по физичко се викаше боро, а ние го викавме боро волот. мислам дека сам си пресуди коа ломотеше за анкетата, 70% сакаат да гледаат болид во монако, 15% сакаат да гледаат јахти, а 15% топлес девојки на јахти. коментаторот е во тие 15%. и после ти од него очекуваш пренос формула 1? брука жива, канал 5 треба да го спалат до темел заради ширење чума од глупоисти преку нивната фрекфенција. и јас како и DVX ке поддржам петиција за промена на миленко и враќање на табак, ова е неиздржливо, терор, злоупотреба на микрофонот, пет минути не беа посветени во квалификациите за пренос на возбудите, туку цело време беше дрвење од неговите мемоари. нека седне нека си напише книга и кој сака нека иде нек ја купи. формула 1 не е место за неговите глупости, ама се ми се чини му нема спас, нема интелигенција да го свати тоа:pop:

интелектуалното ниво на тие „вицови“ очигледно е толку ниско, што сериозен човек би се засрамил од тоа што го збори. а и тие што се смеат на тоа... ало бе, пренос формула е тоа или кулинарска емисија? да не потсетувам на другите глупости истрескани на метар кубен: професорот по физичко се викаше боро, а ние го викавме боро волот. мислам дека сам си пресуди коа ломотеше за анкетата, 70% сакаат да гледаат болид во монако, 15% сакаат да гледаат јахти, а 15% топлес девојки на јахти. коментаторот е во тие 15%. и после ти од него очекуваш пренос формула 1? брука жива, канал 5 треба да го спалат до темел заради ширење чума од глупоисти преку нивната фрекфенција. и јас како и DVX ке поддржам петиција за промена на миленко и враќање на табак, ова е неиздржливо, терор, злоупотреба на микрофонот, пет минути не беа посветени во квалификациите за пренос на возбудите, туку цело време беше дрвење од неговите мемоари. нека седне нека си напише книга и кој сака нека иде нек ја купи. формула 1 не е место за неговите глупости, ама се ми се чини му нема спас, нема интелигенција да го свати тоа:pop:

Приватна телевизија бачко. И јас сакам вести да гледам во 6 саат баш али ете Латас го има па не барам да се пали телевизијата. Сум приметил немаш ниту 1 пост на вистинската тема за Ф1 туку само тука за Миленко каде што можеш да дрвиш. Табак?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom