Милан-Рома 18.10.2009

• Креатор на темата Креатор на темата Дим4е
  • Време на започнување Време на започнување

Исход од дербито Милан - Рома?

• Вкупно гласачи
    91
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
хоп топ дигитрон милан шампион

Ако не се лажам еден фан на милан рече дека ќе имало уживанција вечер со Рома па да има уживанција за тоа е 0-1 дека уживаат:pos2:.А радувајте се на нерешено на Јуве со Фиорентина глејте вие да земете бодови остајте другите на страна!

Ја сум тој што рече и така бидна, извини ама ние излегуваме од криза, а твоите запаѓаат:vozbud::vozbud:

Ја мислам дека титулата уште сеа да им ја дадеме.Победа и готово ѕверови се.Осеќам сеа ќе се креваат во облаци али до среда само.Затоа радувајте уште 3 дена.

Ја мислам дека титулата уште сеа да им ја дадеме.Победа и готово ѕверови се.Осеќам сеа ќе се креваат во облаци али до среда само.Затоа радувајте уште 3 дена.
Грешка си Кирца, никој не се крева во облаци, напротив се радувам/е на победата на нашиот тим. :pipi:

:):):)
И невозможното некогаш станува возможно :pos:

Ај време беше барем на кратко да се врати насмевката на навивачите на Милан. Бар до среда :icon_lol:

Сепак мила и убава победа. Сигурно речиси сите на вториот гол си рекоа дека е ова не е возможно.
Иако Милан е далеку од добра форма и далеку од тоа дека има квалитетна игра, ама сепак заслужија победа.

Со нив и во добро ... и во зло :)

второто полувреме беше хајка против рома!
а јас па се прашувам каде замина галијани на полувреме....

Кој ќе чека до среда сеа:tapp:

Туку се прашувам дали ќе биде натпреварот во среда за деца под 18 години, многу би ми било криво да не го гледам.

Дошол тек тогаш дилерот изглеа:vozbud:
Боље е што тепаа за да биде поинтересно во среда.

ех ех ех, што се не кажа сеа, страшно, некои никако неможат да поднесат пораз, страшно

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom