^^GoRiLLaZ^^
Happiness...?
Нема што да загубите. И така 2 пати губевте оваа сезонаJбга можда бакзус си,боље миланез да отвори![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема што да загубите. И така 2 пати губевте оваа сезонаJбга можда бакзус си,боље миланез да отвори![]()

Ние не вие скудетотоНема што да загубите. И така 2 пати губевте оваа сезона![]()
,затоа ние ќе играме со мотив плус 
Демек само Милан е мотивиран, Јуве не е?Ние не вие скудетото,затоа ние ќе играме со мотив плус
![]()

Многу јасноДечкото што ме цитираше да го прашам нешто онака на негов начин како што тој ми се понаша (нејќам да навредам ама ќе речам глупаво)
Ако речев дека ќе победи Милан , ќе ми стиснеше лајк?

Ја па мислев спремни стеАјде миланези,спремете се за пораз.....

остај ги бе,мотивирани се,слушнав дека и за миланезите(пензионерите) у Милано ќе се дозволело у вторник и петок да се возат гага у автобуситеДемек само Милан е мотивиран, Јуве не е?![]()
спремни се,добро го знаеш тоаЈа па мислев спремни сте![]()

Нормално,за Интер си,сакаш нерешено....Тепа Милан 1-2 разлика најмалку, последниов неколку утакмици Милан е во форма, плус ако игра Боатенг, чисти 1 според мене
Иначе сакам да заврши нерешено![]()
остај ги бе,мотивирани се,слушнав дека и за миланезите(пензионерите) у Милано ќе се дозволело у вторник и петок да се возат гага у автобусите

остај ги бе,мотивирани се,слушнав дека и за миланезите(пензионерите) у Милано ќе се дозволело у вторник и петок да се возат гага у автобусите