Milan - Juventus (Serie A - Week 25) [25.02.2012 - 20:45h]

• Креатор на темата Креатор на темата ^^GoRiLLaZ^^
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дечкото што ме цитираше да го прашам нешто онака на негов начин како што тој ми се понаша (нејќам да навредам ама ќе речам глупаво)
Ако речев дека ќе победи Милан , ќе ми стиснеше лајк?

Дечкото што ме цитираше да го прашам нешто онака на негов начин како што тој ми се понаша (нејќам да навредам ама ќе речам глупаво)
Ако речев дека ќе победи Милан , ќе ми стиснеше лајк?
Многу јасно :D :P

Ај нека се испишат некој 10 страни, за кој требало да е отвори темава дали требало фан на милиан или фан на јуве, па да видиме после 10 страни дали ќе се разбериме кој требало да ја отвори темава!

Ставете анкета на темава да гласаме, ваљда не мислите озбилно дека некој модератор ке ја избрише пошто фан на јуве ја отворил :pos:

Не знам кој требало да ја отвори темата, но знам дека Милан ќе победи! :)

Тепа Милан 1-2 разлика најмалку, последниов неколку утакмици Милан е во форма, плус ако игра Боатенг, чисти 1 според мене :)

Иначе сакам да заврши нерешено :D

Демек само Милан е мотивиран, Јуве не е? :вонзем:
остај ги бе,мотивирани се,слушнав дека и за миланезите(пензионерите) у Милано ќе се дозволело у вторник и петок да се возат гага у автобусите
--- надополнето: 22 февруари 2012 во 19:43 ---
Ја па мислев спремни сте :(
спремни се,добро го знаеш тоа;)
--- надополнето: 22 февруари 2012 во 19:44 ---
Тепа Милан 1-2 разлика најмалку, последниов неколку утакмици Милан е во форма, плус ако игра Боатенг, чисти 1 според мене :)

Иначе сакам да заврши нерешено :D
Нормално,за Интер си,сакаш нерешено....

остај ги бе,мотивирани се,слушнав дека и за миланезите(пензионерите) у Милано ќе се дозволело у вторник и петок да се возат гага у автобусите

Немој не ме радуј,јас имам 20 години ако тоа ме прае пензионер супер..А бтв,кога последен пат си гледал Милан... :pos:

Ова за пензионерите е еден од најдеблините муабети што се врти по овие препукувања, истото и фановите на Арсенал го поврторуваа како папагали.

Ајде што тоа не е толку важно, но не е ни вистина. Кои се пензионерите во Милан во прв состав? Освен Ван Бомел друг таков немаме, Абиати не го рачунам, тој е голман. А Јувентус гради игра (демек за иднина) подредена врз 32 (наскоро 33) годишен фудбалер. И зарем му е проблем на некого во Јувентус што тој е пензионер кога им е одличен играч ова сезона?

Дајте понормални муабети, немојте со вакви глупости.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom