Милан - Јувентус ( 30.10.10 - 20:45 )

• Креатор на темата Креатор на темата Фил Ајви
  • Време на започнување Време на започнување

Вашиот тип за дербито!

• Вкупно гласачи
    115
Статус
Затворена за нови мислења.
дерби си е дерби,Јувентус си го доби сосема заслужено.....фановите на Милан може да честитаат и да почекаат подобри времиња:tv:

милан играше јувентус даваше голови тоа е ... =)

смешки....шо играше Милан-модерен балет ?! е овие качеа голчиња...

Честито освојување на ЛШ на навивачите на Јуве ! :pos: :pos:

Биди во чекор со времето
:tv:

Во чекор сме со времето, набаци поглед на табелата. :tv:

Честито освојување на ЛШ на навивачите на Јуве ! :pos: :pos:

Ќути брат жал ме фати како се радуваат на победата како последна да им е, грефчиња.

Е што не смееме ден после утакмица да се радуваме на победа на најголемиот ривал и тоа у гости,еј што чудни се овие миланезиве:) и вие ќе се радувавте не дудлајте многу:) кој ви е крив што имате дупка одбрана ,и ние немаме нешто поасална поготово без Киелини али Дел Нери е специјалист за дефанзива а Алегри не знаеше што да им праи на Бонера и Антонини:)

Незнаат да се носат со поразот.Јуве многу ослабна од 2006 навака ама кој и да не тепал искрено сум му честитал и сум си ја прифаќал грешката и поразот на мојот тим.Некои луѓе незнаат да го направат тоа очигледно.Ама ако тоа прави да се чуствуваат убаво ОК не е проблем.

ајде,ајде остајте ги да си тажат.....сигурни беа дека лесно ќе поминат,ама не мислеа така Кваљарела и Алекс `Д Греат

Во чекор сме со времето, набаци поглед на табелата. :tv:

Ќути брат жал ме фати како се радуваат на победата како последна да им е, грефчиња.
Твојот аватар зборува се ,респект.:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom