Милан - Јувентус ( 30.10.10 - 20:45 )

• Креатор на темата Креатор на темата Фил Ајви
  • Време на започнување Време на започнување

Вашиот тип за дербито!

• Вкупно гласачи
    115
Статус
Затворена за нови мислења.
Пациенти сме бе... 2 пати до гол стигнааа 2 гола примивме.

Како и да е, ум за наредна прилика. И честито победата на Јуве. Само покажаа дека не се број поседот на топка и промашените шанси.

1болд...Верувам...од сега се надевам и редовни...
2болд...секогаш има нешто да се научи од најдобрите, никогаш не заборавај.

1болд...Верувам...од сега се надевам и редовни...
2болд...секогаш има нешто да се научи од најдобрите, никогаш не заборавај.

ааааааааа хахахахаахаххахахаа чекај хахахахахаахахаххахахахахаххахахахахах НЕМОЈ НЕ МЕ РАДУЈ!!! :vozbud::pos2:

Се молат навивачите на јувентус да ја погледнат табелата да се соземат,да се спуштат на земја и да гледаат АКО можат да го тепаат Салзбург дома во Четврток во ЛИГА ЕВРОПА. Толку имав фала.

ааааааааа хахахахаахаххахахаа чекај хахахахахаахахаххахахахахаххахахахахах НЕМОЈ НЕ МЕ РАДУЈ!!! :vozbud::pos2:

Се молам навивачите на јувентус да ја погледнат табелата да се соземат,да се спуштат на земја и да гледаат АКО можат да го тепаат Салзбург дома во Четврток во ЛИГА ЕВРОПА. Толку имав фала.

Вие треба да се спуштите на земја, зарем веќе не сте таму? Вие бевте тие кои се замлатуваа пред утакмицата вчера а видовте како поминаа вашите.Ова беше само шала на ваша сметка колку кејфот да си го направам...have a nice day....

Вие треба да се спуштите на земја, зарем веќе не сте таму? Вие бевте тие кои се замлатуваа пред утакмицата вчера а видовте како поминаа вашите.Ова беше само шала на ваша сметка колку кејфот да си го направам...have a nice day....

You too my friend,ама премногу глупости истропа во минатиот пост,мислам хаха немој такви работи. :toe::smir:
Како што пишав,и ние минатата година два пати ве победивме итоа со по 3-0.И,ни донесе тоа титула ? Не..............така да крајниот резултат се рачуна. Поздрав

You too my friend,ама премногу глупости истропа во минатиот пост,мислам хаха немој такви работи. :toe::smir:
Како што пишав,и ние минатата година два пати ве победивме итоа со по 3-0.И,ни донесе тоа титула ? Не..............така да крајниот резултат се рачуна. Поздрав
АБе далеку од тоа дека победава ке донесе нешто (титула? no way)..ама сепак дерби е и после тие 2 порази од вас лани добро доаѓа ова.Можеме да бидеме мирни и среќни што нашиот тим напредува.По многу луѓе ние не сме изиграле добро ама чекај малце, лани 3-0 изгубивме.Сега изигравме далеку подобро од тогаш.

АБе далеку од тоа дека победава ке донесе нешто (титула? no way)..ама сепак дерби е и после тие 2 порази од вас лани добро доаѓа ова.Можеме да бидеме мирни и среќни што нашиот тим напредува.По многу луѓе ние не сме изиграле добро ама чекај малце, лани 3-0 изгубивме.Сега изигравме далеку подобро од тогаш.
не се замарај ,ке изгубат и во среда против реал мадрид.
п.с од кога се броеле шасите и поседот на топката,јас од кога гледам фудбал се бројат бодовите.РЕЗУЛТАТОТ СЕ ПАМЕТИ ИГРАТА СЕ ЗАБОРАВА.

Ах,значи колку комплекси ти наби Милан со ланската победа и срамот на Бернабе со 2-3.И покрај тоа што го победивте милан 2-0 сеуште не можеш да го заборавиш срамот што го претрпеа милионите на Перез.

Не бе Iniesta. Си ги мразам години наназад, има докази на форумов :)))

Сакаш да кажеш дека треба да се појавуваме у мај само на "Seria A темата", кога сезоната завршува?

Значи за ланската сезона, никој нема право гомна да јаде што како и кога победил, само Интерашите, зашо они освоиле лига?!

Не се бламирај, те молам. : )

А бе сфатете не се добива утакмица со шанси преку к*р со тие шанси:) со таа наша одбрана и нападот на Милан требаше три да ни дадете али кога не ви иде тука е Дел Пиеро:)

Честито нека им е на Јуве, не го гледав скроз цел мечот, важно искрено мора да кажам оти не очекував нивна победа.. Дури и 1 ја играв бе, мислев дека овие озбилно ќе престанат да се заебаваат :icon_lol:

Сакаш да кажеш дека треба да се појавуваме у мај само на "Seria A темата", кога сезоната завршува?

Значи за ланската сезона, никој нема право гомна да јаде што како и кога победил, само Интерашите, зашо они освоиле лига?!

Не се бламирај, те молам. : )

Што па ти се мешаш? Ај шетња.

Една работа не ми е јасна, од кај тоа Јуве 2 пати стигнале до гол и 2 гола дале, или, 2 шанси имале 2 гола дале, зашто толку нереално се гледа на работите и се удира на таква тешка бламажа ...
Не сум кадарен да го коментирам второто полувреме зашто не го гледав, али доволно видов у прво од 15та минута нагоре за да укапурам дека благе везе немате.

Прво, Дел Пиеро од страна сам, непокриен од никого му крати чист гол на Кваљарела бидејќи упати удар кон голот на Абијати а не подаде кај Рики кој беше сам и непречен од никого празен гол пред него ке имаше на 2 метри од истиот. Второ, го имаш голот на Кваљарела, и трето, уште една 100% шанса потоа на Дел Пиеро кога топката иако се влечеше по земја, Абијати едвај ја одбрани, само ради лошиот шут на играч кој е маестрален у тој поглед, не беше 0-2 у таа ситуација.
Заклучок, Јуве имаа 2 супер шанси во прво и 1 гол, 3 шута кон истиот во рамки од гол у тој период, 3 шанси од кои една искористена. Не го глеав второ, али дале уште 1 гол, ете ја и четвртата шанса у мечот по што и беше 0-2, статистиката вели дека имале 6 упатени удари кон голот ...
Нејсе тоа, поентата ми е дека далеку беа од оноа '' од 2 шута победиле и слично '' и од старт кога ке прочиташ таков пост објективноста на тој што го пишал паѓа во вода.

А и запамтете, бројот на шанси, бројки у статистика и слично, не го добиваат мечот, и не гледам каква корист има Милан од тоа, тим, кој според мене ја направи истата грешка ко и Реал со Пелегрини лани.

Ае, честито победа до фановите на Јуве. :)

Што па толку се палат миланезиве не ми е јасно? Изгубил Милан, изгубил. Да не ви паднале акциите на берза ебате, па шо се нервирате? И Јувентус може следната да ја изгуби, па што. Фудбал е тоа, топката е тркалезна. И како тоа победата на Јуве била незаслужена?? Головите регуларни беа? Да! Кој му е крив на Милан шо при Ибра-Пато-Робињо у напад, едвај еден гол дадоа. И Роналдињо да беше, па исти к*р. Да ме прашаат кој би можел гол да му даде на Јуве од нападот на Милан, ја би рекол - Инзаги.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom