Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
хехе Гурка :pos2: Човекот има комплекс од нас ! :pos2: хаха
:pos2::pos2::pos2:
pa toa e i fintata so site grobari
oni povekje ja mrazat zvezda i sve sto e zvezdino otkolku sto go sakaat partizan.isfrustrirani budali koi nikogas ne priznavaat deka nekoj e podobar od niv.
Дај пример некој во што сте подобри ако сакаш а за моментални резултати зборам а не за стара слава..:pos2::pos2:.
eh pa ti sea me najde.takva e sega situacijata.ke se oprai.
p.s.
zvezda e bolja u odbojka,rakomet,ama za drugive osven vaterpolo e otvoreno prasanjeto.
Pa bidi iskren kosarka ste pojaki ali fudbal otvoreno prasanje nemoj da se zezas do koga ke e otvoreno otvoreno bese i pred dve godini pa dve dupli kruni osvoi zvezda ovaa godina veke se proglasivte za sampioni togas na zvezda prethodnata godina trebase peharot da i go dadea na prolet koga sme kaj milan sekoja ces za covekot prekrasno igraНезнам за тоа ај да видиме кога последен пат сте зеле титула во кошарка дами кажиш,кога збориме да збориме искрено признавам дека ракомет сне послаби и одбојка само во фудбалот е отворено прашањето а во ватерполото нема што да се збори тука мислам само незнам како и што ќе биде со вас сега оваа полусезона пола раководство ви го уапсија и тешко ќе ви биде мисла јас ама останува да видиме.
Незнам за тоа ај да видиме кога последен пат сте зеле титула во кошарка дами кажиш,кога збориме да збориме искрено признавам дека ракомет сне послаби и одбојка само во фудбалот е отворено прашањето а во ватерполото нема што да се збори тука мислам само незнам како и што ќе биде со вас сега оваа полусезона пола раководство ви го уапсија и тешко ќе ви биде мисла јас ама останува да видиме.
kakva vrska ima uapsenoto rakovodstvo so toa sto ke bide na terenot.eve ti ja italija kako primer.stanaa svetski sampioni a gi tresese krizata so namestenite rezultati i so ispagjhanjeto na povekje ekipi u vtora liga.
kosarka posleden pat e zemena titulata vo 97-98 sezonata.ti priznavam za kosarkata deka partizan e 5 godini ponapred .jbg sea.nema da se otkazam ja od zvezda ako igra slabo ili ako nema da zeme titula.i u kosarka e otvoreno prasanjeto poso zvezda ti e nepredvidliva ekipa.sve moze da se desi.ne trcaj i so fudbalot,ima uste puno da se igra.
p.s.
moze da se otkaze startot na vtoriot del od prvenstvoto poradi apsenjava i posle site nasi muabeti pagjaat u voda.
Да те поправам 6 по ред титули во кошарка а ако дојде како што се збори Миле Илич можеби ќе бидете малку поконкурнтни ама ќе видиме.Да те прашам што се случи со Немања Александров кај замина тоа мислам уште е во Звезда ама не игра ич..
znam deka partizan ima 6 tituli po red a samo rekov deka kolektivno i organizaciski e ponapred 5 godini..
sansite mile ilic da dojde se 5%.ako me prasuvas mene ja ne bi go zemal.koj normalen zema igrac na kraj od sezona i toa igrac koj 2 godini nema izigrano asalna utakmica.
nemanja aleksandrov pred 2 nedeli zapocna da se oporavuva od povredata.samo ne znam koja povreda posto vo svojata "nezapocnata" kariera gi imase barem 5-6.
derbito se igra vo ramkite na 21-to kolo od jadranskata liga.oficijalno zvezda e domakin.se igra vo mnogu evropski termin.
nedela 12.00 .ke bide interesno.