Мигрантите низ Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата GoD.HateUSaLL
  • Време на започнување Време на започнување
Нато стандарди (освен Полска).
azjxMDm_700b.jpg

Леле Пољакот која фаца е...

:pos::pos:

Постоеа времиња кога државата ваквите ситуации ги третираше како напад од страна на окупаторска армија. Но не денес, во време на ,,хуманост, социјална правда и еднаквост" .
tumblr_nx8xzt3DK51uivmf8o1_500.jpg

До кај сме со пропаднувањето на Европа од клетите племиња???
Не сум во тек со темава....некој ако може да објасни....

До кај сме со пропаднувањето на Европа од клетите племиња???
Не сум во тек со темава....некој ако може да објасни....
Еве до Брисел стигнавме. Париз веќе е во колапс. А во Шпанија Империја узврача ударац, се палат џамии и муслимани.

Еве до Брисел стигнавме. Париз веќе е во колапс. А во Шпанија Империја узврача ударац, се палат џамии и муслимани.
А Македонија како се држи????

Се јавија и дежурните салонски борци за човекови права од нивниот ајфон завалени со второто фредо во кафич во Дебар маало. Кај и да е ќе се пребацат во првата кафана пошто ручек време, и замацани во уштипци и кајмаци, ќе пуштат уште некој статус како не бил хуман третманот кон избеглициве кои сакаат да влезат насилно и дел од нив да си ги активираат елецити во ним омилените Брисели, Амстердами, Паризи, Келнои и сл.

За среќа овде ги имаме цело време бранителите на белата Европа, кои ќе не спасат од хорда од племиња кои пеш ќе ја окупираат нашата татковина....

За среќа овде ги имаме цело време бранителите на белата Европа, кои ќе не спасат од хорда од племиња кои пеш ќе ја окупираат нашата татковина....
Кога веќе не не одбранија од вас, барем од нив да не одбранат...

Кога веќе не не одбранија од вас, барем од нив да не одбранат...
Сум се објаснувал повеќе пати но нејсе, во нашиот случај, вие сте хордата која пеш дојде и ни ја окупира татковината....
Ама како викаат, крадецот секогаш се плаши дека ќе го крадат, а лажгото дека ќе го лажат...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom