Microsoft Office 2010

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
А, јас го изгубив клучот за office 2007. Помагајте или морам да се префрлам на office 2010.

Dark Hacker има право.Рано е за office 2010.Јас сега имам пакет Microsoft Office Proffessional 2007 и мислам дека дизајнот е многу поубав одколку на Office 2010

Лично не сум задоволен од 2010-ката...премногу бавно стартување на документи. Се префрлив на 2007.

Како се правеше автоматска содржина во ворд? мислев на собирање на насловите на една страна, без да мора сите поединечно да им правам копи пасте? некој ако знае нека пише

Како се правеше автоматска содржина во ворд? мислев на собирање на насловите на една страна, без да мора сите поединечно да им правам копи пасте? некој ако знае нека пише

Главен наслов Heading 1
Поднаслов Heading 2

На крај оди во Tabel of Contents

Дечки користам 2007 уште и сум задоволен доста, има некоја добра причина поради која би преминал на 10ката или да си терам вака а?Зашто ако нема многу корист и ако не е нешто посебно нема потреба да мењам само...

Дечки користам 2007 уште и сум задоволен доста, има некоја добра причина поради која би преминал на 10ката или да си терам вака а?Зашто ако нема многу корист и ако не е нешто посебно нема потреба да мењам само...
јас имам 2010 да ти кажам исти си само шо е потежпок за работа
2007 е најдобар

Значи, 2007 е подобра?

Едно прашање од мене: Дали документ направен со Office 2010 може да се отвори без проблеми со Office 2007?

незнам ни јас немам пробано но би требало да може пошо кога идеш save на некој документ има опција во шо формат да го зачуваш има за word 97/2003 или само word чим нема за 2007 би требало да може обично да се отвора иначе и јас барам 2007 ама неможам никако да најдам некој шо работа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom