Mi (Xiaomi) телефони и техничка поддршка !

• Креатор на темата Креатор на темата the_maker
  • Време на започнување Време на започнување
А немa шанса дa се нaбaви сo пoрaчкa? Мислaм зa Grey?
Има да како пред-нарачка, но ова све стигна сега пред ден-два. Ќе се прави план од наредна недела. Пиши за инфо на forum@hi.com.mk ќе ти дадат инфо во понеделник.

Sent from my MI 5

Има да како пред-нарачка, но ова све стигна сега пред ден-два. Ќе се прави план од наредна недела. Пиши за инфо на forum@hi.com.mk ќе ти дадат инфо во понеделник.

Sent from my MI 5
Фaлa. Дa не знaеш кoгa ќе се нaпрaви нaрaчкa кoлку време се чекa?
А кoј спoред вaс имa пoиздржливa бaтеријa, Прo или Редми Нoте 4?
јaс бев зaгреaн зa нoте 3 нo не гo нoселе повеќе , така ми кaжaa oд Хи стoре

Последно уредено:
@the_maker , работите ли у понеделник за да ви донесам redmi 3 , да му го средите софтверот ,пошо ја не успеав [emoji17]Телефонот купен е од сетек и има некој глуп софтвер , кој не се апдејтува,башка телефонот не можам да го отклучам иако добив дозвола за отклучување...

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

@the_maker , работите ли у понеделник за да ви донесам redmi 3 , да му го средите софтверот ,пошо ја не успеав [emoji17]Телефонот купен е од сетек и има некој глуп софтвер , кој не се апдејтува,башка телефонот не можам да го отклучам иако добив дозвола за отклучување...

Работиме да, однеси го слободно.

Sent from my MI 5

Фaлa. Дa не знaеш кoгa ќе се нaпрaви нaрaчкa кoлку време се чекa?
А кoј спoред вaс имa пoиздржливa бaтеријa, Прo или Редми Нoте 4?
јaс бев зaгреaн зa нoте 3 нo не гo нoселе повеќе , така ми кaжaa oд Хи стoре
Да, РН 3 веќе не се ни произведува, а и нема залиха во кина. Топ замена е РН 4 и Редми Про, а со батерија тие два се скоро исти.

Sent from my MI 5

Да, РН 3 веќе не се ни произведува, а и нема залиха во кина. Топ замена е РН 4 и Редми Про, а со батерија тие два се скоро исти.

Sent from my MI 5
РН4 истo dark grey мoже сo нaрaчкa?

и зa кoлку време би гo дoбил aкo гo нaрaчaм билo негo билo Прo, сaмo дa биде дaрк греј

РН4 истo dark grey мoже сo нaрaчкa?

и зa кoлку време би гo дoбил aкo гo нaрaчaм билo негo билo Прo, сaмo дa биде дaрк греј
Мислам дека има РН 4 3/64 Grey останато, пиши ми ПП па утре ќе ти проверам точно..

nekoj moze da kaze za mi 4 c okolu baterijata vo prosek kolku bi trebalo da drzi bidejki full hd e ekranot i site mi vikaat kao zatoa se trosi brzo i inace dali moze da kaze nekoj iskustvo so settek dali garancijata vazi ako sakam da mi go smenat softverot ili kje treba da si platam falaa pozz

@the_maker гледам користите МI 5, може и за него да ми пишиш искуство и достапност
Користам, не се замарам јас со најновите телефони, преку глава ми се :) по цел ден со нив...
Одличен е, како и Mi 5S варијантите со 3/64ГБ, за цената нема подобро..

nekoj moze da kaze za mi 4 c okolu baterijata vo prosek kolku bi trebalo da drzi bidejki full hd e ekranot i site mi vikaat kao zatoa se trosi brzo i inace dali moze da kaze nekoj iskustvo so settek dali garancijata vazi ako sakam da mi go smenat softverot ili kje treba da si platam falaa pozz
Тој телефон го продаваат со неофицијален софтвер во СЕТ, кажи им само фабрички да ти го стават софтверот. А колку се отидени само кажува фактот дека ако сам си ставиш ФАБРИЧКИ софтвер не ти важи гаранцијата :) :) Македонија и све е можно...
Инаку, тој телефон си работи прекрасно со оригиналниот софтвер. Може во Хај да ти го средат мислам 800 ден е, но мислам дека едвај ќе чекаат да ти ја скинат гаранцијата тогаш (што по процедури од Mi не би смеело, но ете, тие се диви трговци). Тоа се фактите, ти како мислиш така..

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom