- Член од
- 7 септември 2014
- Мислења
- 338
- Поени од реакции
- 214
Има мислам Silver и Gold така нешто, Grey нема веќе..@the_maker дали има редми про на залиха?
Sent from my MI 5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има мислам Silver и Gold така нешто, Grey нема веќе..@the_maker дали има редми про на залиха?
А немa шанса дa се нaбaви сo пoрaчкa? Мислaм зa Grey?Има мислам Silver и Gold така нешто, Grey нема веќе..
Sent from my MI 5
Има да како пред-нарачка, но ова све стигна сега пред ден-два. Ќе се прави план од наредна недела. Пиши за инфо на forum@hi.com.mk ќе ти дадат инфо во понеделник.А немa шанса дa се нaбaви сo пoрaчкa? Мислaм зa Grey?
Фaлa. Дa не знaеш кoгa ќе се нaпрaви нaрaчкa кoлку време се чекa?Има да како пред-нарачка, но ова све стигна сега пред ден-два. Ќе се прави план од наредна недела. Пиши за инфо на forum@hi.com.mk ќе ти дадат инфо во понеделник.
Sent from my MI 5
Работиме да, однеси го слободно.@the_maker , работите ли у понеделник за да ви донесам redmi 3 , да му го средите софтверот ,пошо ја не успеав [emoji17]Телефонот купен е од сетек и има некој глуп софтвер , кој не се апдејтува,башка телефонот не можам да го отклучам иако добив дозвола за отклучување...
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Да, РН 3 веќе не се ни произведува, а и нема залиха во кина. Топ замена е РН 4 и Редми Про, а со батерија тие два се скоро исти.Фaлa. Дa не знaеш кoгa ќе се нaпрaви нaрaчкa кoлку време се чекa?
А кoј спoред вaс имa пoиздржливa бaтеријa, Прo или Редми Нoте 4?
јaс бев зaгреaн зa нoте 3 нo не гo нoселе повеќе , така ми кaжaa oд Хи стoре
РН4 истo dark grey мoже сo нaрaчкa?Да, РН 3 веќе не се ни произведува, а и нема залиха во кина. Топ замена е РН 4 и Редми Про, а со батерија тие два се скоро исти.
Sent from my MI 5
Мислам дека има РН 4 3/64 Grey останато, пиши ми ПП па утре ќе ти проверам точно..РН4 истo dark grey мoже сo нaрaчкa?
и зa кoлку време би гo дoбил aкo гo нaрaчaм билo негo билo Прo, сaмo дa биде дaрк греј
Користам, не се замарам јас со најновите телефони, преку глава ми се@the_maker гледам користите МI 5, може и за него да ми пишиш искуство и достапност
Тој телефон го продаваат со неофицијален софтвер во СЕТ, кажи им само фабрички да ти го стават софтверот. А колку се отидени само кажува фактот дека ако сам си ставиш ФАБРИЧКИ софтвер не ти важи гаранцијатаnekoj moze da kaze za mi 4 c okolu baterijata vo prosek kolku bi trebalo da drzi bidejki full hd e ekranot i site mi vikaat kao zatoa se trosi brzo i inace dali moze da kaze nekoj iskustvo so settek dali garancijata vazi ako sakam da mi go smenat softverot ili kje treba da si platam falaa pozz