Mi (Xiaomi) телефони и техничка поддршка !

• Креатор на темата Креатор на темата the_maker
  • Време на започнување Време на започнување
Ок, вака сега, дали си сигурен дека нема хардверски дефект некој прво? Второ, да ти кажам за софтверот дека таков 7.3.5.0 Глобал верзија не постои. Нит Ми ја направил, нит пак некој друг (сем овој кинез кај тебе за жал). До верзија 8 има само Xiaomi.eu верзија, и таа е 7.3.1.0 последна. Тоа значи, дека све што се случува, ако не е хардвер, е лош софтвер, со попапи на али експрес, со чудни File Explorers, со друг броузер и сто глупости. Можеш слободно да флешнеш преку EDL официјална Глобал верзија, ако помине, или да го однесеш да ти го средат од каде што си го купил, друго немаш..

Imam xiaomi mi 4c temno sina boja.sakam da go prodadam pa ako ima nekoj zainteresiran za nego moze da kontaktirame,da se vidat sliki od telefonot itn. Pozz

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

Би замолил некој да постави слика со повисока резолуција фотографирана со некој од телефоните од овој бренд, чисто како споредба да видам какви им се камерите(читам кон нив има најголема замерка во однос на напишано/реално)

Би замолил некој да постави слика со повисока резолуција фотографирана со некој од телефоните од овој бренд, чисто како споредба да видам какви им се камерите(читам кон нив има најголема замерка во однос на напишано/реално)

отвори gsmarena.com имаш ривјуа за секој посебно и имаш примероци

Таму обично читам за спецификации, но би сакал да видам фотографија направена со некој од овие телефони

Дечки, еве најпосле да пишам и тука за тие што сакаат.
Се пушти во продажба Redmi 4 и Redmi 4 Pro моделот од денес, па за форумџии (мераклии) има промо акција. Ќе трае до петок 2-ри изгледа, па кој сака да земе може со попуст со следниве КОД-ови:

Redmi 4 - 2/16 GB - 9.800 ден. (регуларна цена 10.500 ден.)
КОД: r4code1

Redmi 4 Pro - 3/32 GB - 11.900 ден. (регуларна цена 12.500 ден.)
КОД: r4code2

Ова е линкот: http://www.hi.com.mk/index.php?route=product/category&path=204

А еве и визуелно :)
Forum new promo 4.png

Дечки, добар е xiaomi mi 4c 2/16? Ме интересира камерата и дали мемориската го фаќа просторот на втората картичка или нема никаква можност за мемориска?
Моментално користам Ј5 2015 модел.

Дечки, добар е xiaomi mi 4c 2/16? Ме интересира камерата и дали мемориската го фаќа просторот на втората картичка или нема никаква можност за мемориска?
Моментално користам Ј5 2015 модел.

стар модел е , ја би земал редми 4 , на редми 3 знам дека има 2 слота за картички , ама втората може да биде или за картичка или за мемориска.

Да, на Redmi 3S е вториот хибриден слот за SD Card, како и на Redmi 4. Mi 4C нема можност за мемориска.

Ги гледaв Ридми Нoте 3 и Ридми Нoте 4, oд тoa штo читaм пo нет имa пoделени мислењa, дaли мoже некoј брзa компарација дa ми напише штo кoтистел бaрем еден oд мoделите и искуствo некое. Некaде прoчитaв и декa Play Store Market апликацијата не билa вклученa вo oснoвните верзии, требaлo дoпoлнителнo дa се инстaлирa?

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Дечки, еве најпосле да пишам и тука за тие што сакаат.
Се пушти во продажба Redmi 4 и Redmi 4 Pro моделот од денес, па за форумџии (мераклии) има промо акција. Ќе трае до петок 2-ри изгледа, па кој сака да земе може со попуст со следниве КОД-ови:

Redmi 4 - 2/16 GB - 9.800 ден. (регуларна цена 10.500 ден.)
КОД: r4code1

Redmi 4 Pro - 3/32 GB - 11.900 ден. (регуларна цена 12.500 ден.)
КОД: r4code2

Ова е линкот: http://www.hi.com.mk/index.php?route=product/category&path=204

А еве и визуелно :)
Прегледај го приврзокот 160680

Трае ова уште или отиде возот :confused:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom