Mi (Xiaomi) телефони и техничка поддршка !

• Креатор на темата Креатор на темата the_maker
  • Време на започнување Време на започнување
Искрено , во моментов би земал било каков телефон на кој ќе можам да ја играм Real Racing 3 [emoji849]
Телефонов (RN11PRO 5G) има некој глуп баг откако се апдејтуваше на андроид 12 пред едно 5-6 месеци ... Имено , мисли дека имам врзано блутут контролер ,и командите на телефонот ми се блокирани .Истово се дешава и на други игри , и абер немаат да го оправат [emoji35]

Да не беше глупиов баг , ќе си терав со телефонов уште, ама ова не можам да "му го простам" .

Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Купи контролер ондак друже, поефтино е него нов телефон :)

би ти рекол да идеш на Поко X5 Pro, снапдрагон чип има, брзо полнење, амолед, многу солиден телефон.
X3 pro имам .... Мислам беше верзија 2020 излезен .... Сеа имам и андроид 12 и миуи 14 уште држи стандарт . Супер серија се поко про Х

X3 pro имам .... Мислам беше верзија 2020 излезен .... Сеа имам и андроид 12 и миуи 14 уште држи стандарт . Супер серија се поко про Х

и мене ми стигна сега апдејт за МИУИ 14 со андроид 12 и после 2 години го држат сапортот ко што треба. Ќе видиме понатака дали ќе продолжат.

Реално дури заврши сапортот...ќе земете нови телефони :)
btw на Xiaomi Mi 11 Lite 5G сум и си ги доби сите апдејти засега

Во софтверот имаш опција за зачување каде сакаш (mi 11 lite 5g). contacs e од гугл

Attachments

• aaaaaa.jpg
    aaaaaa.jpg
    150,3 KB · Прегледи: 20
Vo sovtverot za povici ili vo podesuvanja na TEL ?

Ovoj dobar li e ??

Go imam istiot, 3/4meseci,od 10 /7ka mu davam, bateriia i display super,
Ama kese izrazam so avtomob ilski recnik masina mejnac super se podvozje,ama karoserija tapa,odnosno mn,bagovi softver tapa,odnosno toj miui... cekam do krajot na mesecov pisuva ke ima 13ka,android i mn,podobruvajna,na site app,
Ima 33w,brz turbo polnac od 15%do 100 za 40min.

Go imam istiot, 3/4meseci,od 10 /7ka mu davam, bateriia i display super,
Ama kese izrazam so avtomob ilski recnik masina mejnac super se podvozje,ama karoserija tapa,odnosno mn,bagovi softver tapa,odnosno toj miui... cekam do krajot na mesecov pisuva ke ima 13ka,android i mn,podobruvajna,na site app,
Ima 33w,brz turbo polnac od 15%do 100 za 40min.

Dali Xioami Redmi Note 11 podrzuva zapis na TEL broevi vo sim kartica ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom