Ми ја украдоа колата :(

• Креатор на темата Креатор на темата mALEFACTOr
  • Време на започнување Време на започнување
Купив пред месец дена Пежо 106ка, бев во Велес со другар и се начукавме во кафана, на идење ми побара да ја вози он до кај другарот и завршивме во дворот на школото Узус со хаубата сплескана на дрво.

Ќути аман, сте имале среќа, Господ ве чувал...

Наздравје за колата :)
Арно и тебе не те украле со се колата имаш среќа :)

Здраво другари.. Еве на темава да пишам после две ипол години, ја заборавив како што ја заборавив и колата.. Не ја најдов, а не ми ја ни најдоа. Некој горе ме праша дали сум си купил нова кола... Купив пред месец дена Пежо 106ка, бев во Велес со другар и се начукавме во кафана, на идење ми побара да ја вози он до кај другарот и завршивме во дворот на школото Узус со хаубата сплескана на дрво. Ја шитнав за 300 евра..
Нарово учение - Не купувам кола еден подолг период. :toe:

Наравоучение- Не давај кола на пијани другари :toe:

ебати среќата :))))

Здраво другари.. Еве на темава да пишам после две ипол години, ја заборавив како што ја заборавив и колата.. Не ја најдов, а не ми ја ни најдоа. Некој горе ме праша дали сум си купил нова кола... Купив пред месец дена Пежо 106ка, бев во Велес со другар и се начукавме во кафана, на идење ми побара да ја вози он до кај другарот и завршивме во дворот на школото Узус со хаубата сплескана на дрво. Ја шитнав за 300 евра..
Нарово учение - Не купувам кола еден подолг период. :toe:

дефинитивно немаш среќа со коливе.. уствари незнам зошто воопшто си седнал во кафана да пиеш знаејќи дека си со кола и треба со неа да се враќаш назад..:toe:

Наравоучение- Не давај кола на пијани другари :toe:

Наравоучение: ко ќе си пијан не вози. Ни ти, ни другар ти. Викнете си такси. Колата никој не ја зема, ќе си стој таму кај шо си ја паркирал, па ќе си ја земиш ЦЕЛА наредниот ден.

Наравоучение: ко ќе си пијан не вози. Ни ти, ни другар ти. Викнете си такси. Колата никој не ја зема, ќе си стој таму кај шо си ја паркирал, па ќе си ја земиш ЦЕЛА наредниот ден.

како што би рекол татко ми поубаво 300 денари за такси отколку 300 евра за казна.. :)

како што би рекол татко ми поубаво 300 денари за такси отколку 300 евра за казна.. :)

Точно така, и јас ова го применував неделава кога одев по матурски, а и јас не можам да се изначудам како лани сум пиел по родендени и матурски и сум возел со колата, и не само за пијан ами= тоа шо не смеам да возам после 11, ако ме запрела полиција кај ќе ми бил крајот:tapp: ама не сум размислувал на тоа, сакав да си бидам господин, а господата не се качуваат по такси хахахахаха

Точно така, и јас ова го применував неделава кога одев по матурски, а и јас не можам да се изначудам како лани сум пиел по родендени и матурски и сум возел со колата, и не само за пијан ами= тоа шо не смеам да возам после 11, ако ме запрела полиција кај ќе ми бил крајот:tapp: ама не сум размислувал на тоа, сакав да си бидам господин, а господата не се качуваат по такси хахахахаха
Да имаш Ролс Ројс и да го возиш си само обичен шофер, да се возиш во Ролс Ројс на задно седиште си господин... па сега одлучи ти сам кој е што во случајот.

Да имаш Ролс Ројс и да го возиш си само обичен шофер, да се возиш во Ролс Ројс на задно седиште си господин... па сега одлучи ти сам кој е што во случајот.
a on sto bil vozac u yugo :D sto e on auto mehanicar ?

На мој комшија во Бугарија му украдоа Ауди,одеше многу често таму,возеше патници ја беше купил 3000е и му кажале ако си ја сака колата назад да искешира 3000е,шо да прави,си ги даде парите и после ја продаде колата.Една кола,двапати купуваше.И од тогаш немам слушнато да отиде во Бугарија,ни пак да помисли

Во Ролс Ројс господин...во Југо клошар:pos2:

А што ако нема средства за да си дозволи Ролс Ројс ? По секоја цена е он клошар ?
Боље да има Југо него да се влечка по автобуси и таксиња.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom