Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не знам за кола ама не еден другар исто како тебе му ја дигнаа веспата кога се обрати на џандарите му рекоа дека кога би бил ''љубезен'' да подмачка со 500 евра одма ке му ја најдат.Па ако си ти со врски во полиција и си ''љубезен' може да ти средат...не одбиваат пари а знаат с'е
памет за другпатМене ми дигнаа ауди само што го донесов од геманија 3 месеци го возев и ми го дигнаа.Се јавив во полиција и ми рекоа дека трагат по него.по јавувањето во полиција на моб. ми се јави бивс апаш и ми рече ако сакам да ми помогне да му дадам 600 евра.му дадов 600 евра па не видов ни кола ни пари ни апаш
Кога купувате кола, видете што крадат најмногу и најчесто...
Чисто како совет...не е се во чаламот.
Муабетот е отварајте очи при купување на нов автомобил, за на крај да не останете без него. Наместо Бора или А4 може да се земат милион други возила кои се тука некаде со преформанси/цена , и + се понеатрактивни за авто-мафијата. Значи никој не краде Југо, 101... Тие крадат скапи коли за кои вреди да се лежи и затвор некоја година (ако евентуално ги откријат).