Stefanos_M
Moscow_Boy
- Член од
- 23 април 2006
- Мислења
- 563
- Поени од реакции
- 0
P.S stanicite koi gi napishav vo predhodniot post, se link do povekjeto stanici vo moskovskoto metro.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
NaTaLi напиша:Da, sme se vozele u metro :poss: Sum se vozela vo Atinskoto i vo Moskovskoto, ali poso u anketava go nema Atinskoto, a Moskovskoto i onaka e bolje, si glasav za nego
Ina4e u Moskovskoto metro lugjeto se mnogu druzeljubivi. Na pr. si sedam ja i do mene sednuva eden 4i4ica 50-60 god. vadi vodka od jakna, prvo mene me nudi, a posle pieRetko se naogjaa trezni lugje... Od 2 dena sto se vozevme u metro, samo 2 pati sedev megju trezni lugje. Prviot pat bese koa sedev megju zoko i Stefanos_M, a vtoriot pat koa sedev do eden najubav rusin....
![]()
Ama samata stanica e fenomenalna. Kao da si u muzej ( pa gleate na sliki4kive, nali :poss: )... Ina4e voznjata po eskalatorot do dole trae to4no 6 minuti, i ako nekoj ide u metroto, bolje obavezno da si plati karta, poso na vlezot ima edna mashinka, i ako nemash karta, moze da te kastrira :pos2:
Stefanos_M напиша:haha, nema veze. Plus u metroto, so vidov edna rusinka, lele lele glava boleshePlava, visoka, ubava, ubava i ubava... :wub:
NaTaLi напиша:Pakftopic: Znam deka ne i bese de4ko, ubavo rekov vo prethodniot post deka bese nepoznat de4ko sto sednal do nea. E i ako dozvoluva da ja pipkaat nepoznati u metro, kako da ne kazam deka e k**va :star: A sto ti prakjala pogledi, bravo, se gordeam so tebe
, samo veruj deka ne si bil edinstveniot na kogo mu prakjala pogledi toj den. Za ubavina ne zboram, poso sekoj si ima svoj vkus i za vkusovi ne treba da se raspravame, a i + za mene na ovoj svet ne postoi nisto ponevazno od nadvoresnata (ne)ubavina...(jes da toj rusinot u metroto li4ese na angel simnat od neboto
se zezam afkors
)
P.S. Ne vikam za site ubavi zeni deka se ku*vi
P.P.S. Znam deka za dzabe go pisuvam postov, poso i onaka admin ke go brisat
P.P.P.S Sea vidov deka ova mi e 200 post![]()
Marata напиша:не да немам поим, никад у живот не сум видела метро...
Stefanos_M напиша:Aj aj... `` i bogovite molchat pred vistinata``sho sakash kazi devojkata beshe grom :nenene:
NaTaLi напиша:ftopic: po stoti pat na temava.
E ok de ako ti bila ubava... Sekoj ima svoj vkus.... Samo ne me teraj davikam deka i mene mi bila ubavaLele cela konverzacija razvrzavme za nea :pos2: Aj nema veze....
Pozdrav do site od Gr4ka :3: